Snel en vlot geholpen.
De Mercedes ziet er weer fantastisch uit en de prijs viel erg mee.
Joey en Peter bedankt!

Een goed voorgesprek en een hele snelle afspraak. Niks was te veel en ben zelfs naar mijn werk gebracht en weer opgehaald om de auto op te haken. Schade is super netjes weggewerkt en met veel... Een goed voorgesprek en een hele snelle afspraak. Niks was te veel en ben zelfs naar mijn werk gebracht en weer opgehaald om de auto op te haken. Schade is super netjes weggewerkt en met veel enthousiasme uitgelegd. Prijs kwaliteit is dik in orde.

Goede service en communicatie en als verrassing dat de auto gewassen is (binnen + buiten)

We werden vriendelijk ontvangen. Samen gingen we naar d schade kijken en werd er daarna n afspraak gemaakt wanneer d auto moest komen. Dat kregen we bevestigd per mail. Duidelijke uitleg. Bij... We werden vriendelijk ontvangen. Samen gingen we naar d schade kijken en werd er daarna n afspraak gemaakt wanneer d auto moest komen. Dat kregen we bevestigd per mail. Duidelijke uitleg. Bij ophalen ging werknemer me kijken naar d gemaakte auto en nog wat informatie geven over de auto. Top gedaan.

De schade is keurig hersteld conform de ontvangen gedetailleerde offerte.
Alle afspraken omtrent repartietijdstip en reparatieduur zijn nagekomen.
Had het extra gewaardeerd als een paar...
De schade is keurig hersteld conform de ontvangen gedetailleerde offerte.
Alle afspraken omtrent repartietijdstip en reparatieduur zijn nagekomen.
Had het extra gewaardeerd als een paar kleine beschadigingen op de achterbumper met de gebruikte spuitlak bewerkt zouden zijn. Maar verder zeer tevreden.

Vakkundig bedrijf waar de schade aan mijn auto niet alleen professioneel hersteld is, maar waar verzekeringscontact, vervangende auto, transparantie van a-z geregeld werd. Auto kon ik picobello weer... Vakkundig bedrijf waar de schade aan mijn auto niet alleen professioneel hersteld is, maar waar verzekeringscontact, vervangende auto, transparantie van a-z geregeld werd. Auto kon ik picobello weer ophalen op afgesproken tijdstip! Vriendelijke medewerkers ook!

Albert, alsook Steven hebben mij fantastisch geholpen! Service is perfect. Mocht er weer schade zijn (hopelijk niet) dan is ASN Nootdorp mijn keus, 100%!

Je wordt netjes geholpen en de reparatie was top uitgevoerd.

Vriendelijk personeel. Goede afwikkeling

Lakschade aan mijn 16 jaar oude jeep hersteld. Er is geen verschil te zien in de lak van de nieuw gespoten motorkap en spatborden en de rest van de auto, bijzonder knap. Service was vriendelijk,... Lakschade aan mijn 16 jaar oude jeep hersteld. Er is geen verschil te zien in de lak van de nieuw gespoten motorkap en spatborden en de rest van de auto, bijzonder knap. Service was vriendelijk, gastvrij en zonder zorgen.