Vriendelijke medewerker. Schade netjes verholpen. Goede uitleg over het herstel van de schade. De ruitenwissers van de leenauto bleken compleet versleten, ik ben hiervoor terug gegaan en toen werden... Vriendelijke medewerker. Schade netjes verholpen. Goede uitleg over het herstel van de schade. De ruitenwissers van de leenauto bleken compleet versleten, ik ben hiervoor terug gegaan en toen werden ze vervangen. Tevens brandde het onderhoudslampje van de leenauto. Mijn aanbeveling zou zijn om de leenauto te controleren alvorens deze aan een nieuwe klant mee te geven.

En fijne autoschade hersteller met vakmensen die bij elke schade die ik daar laat herstellen mooi werk leveren.

Nancy de Jong-Moore

Zeer fijne en goede ervaring. Ervaren en vriendelijk personeel. Mijn auto weer als nieuw terug.

Wegens drukte even moeten wachten, maar geen probleem met omvang van schade. Werd duidelijk termijn aangegeven en volgens afspraak datum van herstel gepland.
Vriendelijk personeel en ook...
Vriendelijk personeel en ook reparatietermijn volgens afspraak.

Over het algemeen tevreden. Paar punten:
- Proactieve updates over herstel aanvang of hersteltijd was niet aanwezig.
- Leenauto pas na 4 dagen sinds auto ongeluk.

Duidelijke communicatie, prettige omgang bij de garage en goede herstelwerkzaamheden

Ze zijn zoals verwacht, ze doen wat ze zeggen en laten de auto er weer als nieuw uitzien.
Ik ben heel erg tevreden!

Zeer tevreden, erg behulpzaam en de schade is mooi hersteld. Zal zeker hun aanbevelen aan anderen.

(1)Aardige, klantvriendelijke medewerkers.

(2) De gerepareerde achterbumper ziet er mooi uit. De kwaliteit van de reparatie is toch het belangrijkste.

Zeer prettige ervaring, duidelijkheid, afspraken worden nagekomen en fijne klantvriendelijkheid.