Prima ervaring, alleen had ik in de leenauto geen parkeerkaart, wat bijna tot problemen leidde, maar verder niets dan goeds.

Vriendelijke ontvangst, een snelle en accurate taxatie, en een onzichtbare reparatie.

Ik had een afspraak gemaakt voor het herstellen van schade aan mijn auto
ik ben uiterst content,.
Ik had een afspraak gemaakt voor het herstellen van schade aan mijn auto
ik ben uiterst content,.
zij staan open voor oplossingen, denken met je mee, zijn eerlijk en repareren de auto fantaschtisch

Mijn auto zag er weer uit als nieuw, er werd mij een leen auto aangeboden,
tevens was er het aanbod om mijn auto thuis neer te zetten wanneer deze klaar was.
Super service gericht !

Wederom de schade weer perfect gemaakt en afgeleverd

Vanhaf het begin van mijn autoschade voortreffelijk geholpen en het voordeel van de client gezocht.

Op een plezierige manier geholpen net de schade en met de leenauto

Onderhoudsbedrijf r janssen

Keurig bedrijf netjes ontvangen alles volgens afspraak
Schade keurig en netjes gerepareerd en mooi strak gemaakt
En keurig in de lak gezet
Vrijdelijke ontvangen door dame receptie Keurig bedrijf netjes ontvangen alles volgens afspraak
Schade keurig en netjes gerepareerd en mooi strak gemaakt
En keurig in de lak gezet
Vrijdelijke ontvangen door dame receptie
Zeker een aanrader top

Snelle reactie en zorgvuldige afspraken en uitvoering. Zeer tevreden. Klantgericht!

Medewerkers zijn vriendelijk en de duur van de reperatie was ook snel. Wat ik wel raar vind dat ik achteraf pas hoor wat er allemaal nog meer qua schade is en dat alles ook al gerepareerd is. Auto... Medewerkers zijn vriendelijk en de duur van de reperatie was ook snel. Wat ik wel raar vind dat ik achteraf pas hoor wat er allemaal nog meer qua schade is en dat alles ook al gerepareerd is. Auto was netjes schoon, behalve de volledige wieldopen. Ik weet niet of dit een service is of dat het gewoon goed moet wezen.