Prima ervaring. Vriendelijke vakkundige medewerkers. Goede voorwaarden, uitstekende service en een prima resultaat!

Een kleine schade, maar neemt veel tijd (auto weg van dinsdagochtend t/m vrijdagmiddag). Een onderdeel niet op tijd bij ASN geleverd (sier strip voor dorpel), dus nogeen terug om dat te laten... Een kleine schade, maar neemt veel tijd (auto weg van dinsdagochtend t/m vrijdagmiddag). Een onderdeel niet op tijd bij ASN geleverd (sier strip voor dorpel), dus nogeen terug om dat te laten fixen.

Na niets gehoord te hebben, maar zelf gebeld op vrijdagochtend 11:45u hoe ver het met schadeherstel stond.

Vervangwagen is beneden standaard - VW Golf, geen navigatie systeem. Ik rij zelf Mercedes E200

Ik kon meteen na het ontstaan van de schade terecht en een leenauto stond al klaar.
Vriendelijke mensen en lekkere koffie, dat is extra fijn als je nog chagrijnig bent omdat er iemand tegen je geparkeerde auto is gebotst. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat de auto er na herstel door deze vakmensen weer als nieuw uitziet!

Mooi bedrijf met perfecte uitstraling. Goede ontvangst en de afspraken zijn keurig nagekomen, zowel het herstel van de schade was perfect als de duur van het herstel, dit klopte op de minuut. Mooi bedrijf met perfecte uitstraling. Goede ontvangst en de afspraken zijn keurig nagekomen, zowel het herstel van de schade was perfect als de duur van het herstel, dit klopte op de minuut.
Bij het ophalen van de auto constateerde ik dat de auto netjes was gewassen en ook de wieldoppen zagen er als nieuw uit.

Het was helaas niet de eerste keer dit jaar dat ik bij deze vestiging langs moest om schade te laten repareren. Maar ook dit keer is de schade top hersteld.

Contact met het schadebedrijf was goed. Schade werd geconstateerd en alles is door de heer Spek geregeld om tot een goede afhandeling te komen. Afspraak voor reparatie en ruilauto werd direct... Contact met het schadebedrijf was goed. Schade werd geconstateerd en alles is door de heer Spek geregeld om tot een goede afhandeling te komen. Afspraak voor reparatie en ruilauto werd direct ingepland en auto is tot volle tevredenheid gerepareerd.

Prima geregeld, afspraken nagekomen, adminitratieve romslop uit handen genomen.

Vriendelijk, vakbekwaam, voortreffelijke hulp, komen afspraken na, schade perfect hersteld

Schade herstel via verzekering geregeld incl verv vervoer. Verv auto werd netjes thuis afgeleverd en onze auto werd meegenomen. Twee dagen later werd de auto weer omgeruild aan huis. Prima service... Schade herstel via verzekering geregeld incl verv vervoer. Verv auto werd netjes thuis afgeleverd en onze auto werd meegenomen. Twee dagen later werd de auto weer omgeruild aan huis. Prima service en schade prima hersteld. Auto weer netjes schoon afgeleverd. Kan niks negatiefs bedenken.

Goed en netjes geholpen!