Goede ervaring met ASN. Vriendelijk geholpen en duidelijke afspraken kunnen maken. Nette leenauto meegekregen. Toen auto een dag later klaar zou zijn dan aanvankelijk afgesproken, werd er ruim van... Goede ervaring met ASN. Vriendelijk geholpen en duidelijke afspraken kunnen maken. Nette leenauto meegekregen. Toen auto een dag later klaar zou zijn dan aanvankelijk afgesproken, werd er ruim van te voren keurig gebeld.
Schade was naar behoren hersteld en auto keurig gepoetst. Top!

Vriendelijke en duidelijke afhandeling en benadering

Duidelijk en keurig te woord gestaan. Afspraken helder en nagekomen. Prima service!

Ik ben zeer tevreden over het contact met Autoschade Schonewille Deurne.
Ik ben zeer tevreden over het contact met Autoschade Schonewille Deurne.
Prettige uitleg aan de telefoon en de man die de beschadigde auto kwam ophalen en de leenauto afleverde was uiterst correct.
Ook is mijn auto prima gerepareerd en snel en binnen de afgesproken tijd afgeleverd.
Ik kan geen enkele negatieve opmerking bedenken.

Ik werd vriendelijk ontvangen en er precies uitgelegd wat en hoe het ging gebeuren, ook werd de prijs aangegeven en of ik hiermee akkoord ging, ook werd gevraagt of ik eventueel een leenfiets wilde... Ik werd vriendelijk ontvangen en er precies uitgelegd wat en hoe het ging gebeuren, ook werd de prijs aangegeven en of ik hiermee akkoord ging, ook werd gevraagt of ik eventueel een leenfiets wilde meenemen maar dat was niet nodig,
al met al een prima bedrijf dat ik iedereen wil aanraden.

Duidelijke communicatie, goede service, goed resultaat.

Vriendelijk geholpen aan de balie, leenauto niet direct beschikbaar maar binnen 3 uur toch geregeld. Er wordt tijd voor je genomen. Na 1 week al telefoon dat de auto klaar is. Nieuwe originele... Vriendelijk geholpen aan de balie, leenauto niet direct beschikbaar maar binnen 3 uur toch geregeld. Er wordt tijd voor je genomen. Na 1 week al telefoon dat de auto klaar is. Nieuwe originele onderdelen gebruikt en mooi gespoten. Echte aanrader.

Prima. Kwaliteit van reparatie uitstekend, afgesproken leenauto stond klaar, duur van de reparatie werd vooraf prima gecommuniceerd. Auto gewassen weer teruggekregen. Echter, hoewel ik op basis van... Prima. Kwaliteit van reparatie uitstekend, afgesproken leenauto stond klaar, duur van de reparatie werd vooraf prima gecommuniceerd. Auto gewassen weer teruggekregen. Echter, hoewel ik op basis van mijn verzekering, mijn auto kon laten halen en brengen, heb ik ervoor gekozen om de auto zelf te brengen en te halen. Als dan 5 x ( ! )wordt gezegd en gemeld dat ik de bruikleenauto wel afgetankt moet inleveren, dan irriteert dat mateloos. Kortom, schadeherstel uitstekend, klantvriendelijkheid uiterst matig.

Prima service,
Schaaf Schade aan de zijkant van onze auto.
Snel geholpen door ASN we konden de week na de schade al terecht.
Super blij met het resultaat niets meer van te...
Prima service,
Schaaf Schade aan de zijkant van onze auto.
Snel geholpen door ASN we konden de week na de schade al terecht.
Super blij met het resultaat niets meer van te zien.
Top service met vervangende auto.

Vlotte service, goede kwaliteit en zodra je auto klaar is kan je hem per direct ophalen.