Een prima bedrijf die afspraken nakomt.
Goede schadeafhandeling.
Een prima bedrijf die afspraken nakomt.
Goede schadeafhandeling.
Prima vervangend vervoer en de schade is heel netjes gemaakt. Zelfs de auto is van binnen en buiten schoongemaakt!! Super bedankt!

Ik ben vakkundig en vriendelijk geholpen, door zowel de telefoniste als het balie personeel. Mijn auto was binnen 2 dagen klaar. Ik kreeg een uitstekende vervangende auto mee.

Een meer dan geweldige service en kundigheid kan je alleen maar vinden bij ASN te Rotterdam. Zijn er nu al enige keren geweest voor schade, de auto komt retour als nieuw. Zelfs met een vergrootgals... Een meer dan geweldige service en kundigheid kan je alleen maar vinden bij ASN te Rotterdam. Zijn er nu al enige keren geweest voor schade, de auto komt retour als nieuw. Zelfs met een vergrootgals is de schade niet terug te vinden. Aanrader!

Goed bedrijf die de schade aan mij n auto heel netjes hebben hersteld.
Enig minpuntje zijn de druppelvlekken van het schoonmaken die niet weggepoetst zijn op dashboard en vloermat.

Het contact verliep soepel. Ik werd zelf benaderd en er werden duidelijke afspraken gemaakt. Dat er wat problemen waren met het bestellen van bepaalde onderdelen was hen niet aan te rekenen. Het contact verliep soepel. Ik werd zelf benaderd en er werden duidelijke afspraken gemaakt. Dat er wat problemen waren met het bestellen van bepaalde onderdelen was hen niet aan te rekenen.
Ik vroeg om een kleine leenauto en daar werd rekening mee gehouden. Fijn.
Ik werd voldoende op de hoogte gehouden van de arbeidsduur. Fijn dat ik nog voor het weekend mijn eigen auto weer op kon halen.

Duidelijke afspraak gemaakt en nagekomen.

De schade is keurig gerepareerd. Dit duurde alleen een week i.p.v. 3 dagen, de leenauto was niet gelijk beschikbaar en ik heb nooit een kopie van de overeenkomsten ontvangen, waar fouten in zaten.... De schade is keurig gerepareerd. Dit duurde alleen een week i.p.v. 3 dagen, de leenauto was niet gelijk beschikbaar en ik heb nooit een kopie van de overeenkomsten ontvangen, waar fouten in zaten. Dus daar ben ik minder tevreden over.

Auto is weer als nieuw. Ze hebben auto eerder opgeleverd, omdat ze wisten dat ik een lang rit voor de boeg had. Ik superblij met deze extra services.