Subliem met mij meegedacht!

Vriendelijke mensen en goede service.

Bijzonder nette zaak met vriendelijk personeel. Tevens werken de meeste er voor lange tijd
wat ook weer vertrouwen schept.Het pand en de werkplaats zien er netjes en geordend uit wat een zeer goede indruk geeft van het bedrijf.Ook in het verleden zeer goede ervaringen gehad met dit schade bedrijf. Kortom het is prettig zaken doen met Autoschade Zijdepark Bergambacht.

Vriendelijke mensen, snelle service. Kreeg meteen een leenauto. Werd ook op de hoogte gehouden. De auto is vakkundig gerepareerd.

Goed bedrijf, vriendelijk geholpen. Reparatie vakkundig.

Het contact verloopt altijd netjes, medewerkers zijn vriendelijk. Reparatie vakkundig en goed.

We zijn keurig ontvangen en er is duidelijk uitgelegd hoe het verdere verloop gaat. Tijdelijke auto stond klaar zoals afgesproken.

Contact prima,resultaat prima,
De afhandeling was precies zoals je verwacht dat het gedaan wordt.

Heel tevreden, mijn auto kon de volgende dag gelijk gebracht worden voor schade herstel. Bij het ophalen van mijn auto zag hij er keurig uit.

Wij zijn zeer tevreden, goede communicatie, behulpzaam en de schade is netjes gerepareerd. Bij het ophalen was de auto ook nog eens gewassen en van binnen schoon gemaakt. Top service!