Uitstekend ontvangen door dhr. Karel. Goede en duidelijke uitleg gekregen van het te volgen proces m.b.t het herstelleen van de schade. Ik voelde me gelijk thuis. Snelle afhandeling ( binnen een...Uitstekend ontvangen door dhr. Karel. Goede en duidelijke uitleg gekregen van het te volgen proces m.b.t het herstelleen van de schade. Ik voelde me gelijk thuis. Snelle afhandeling ( binnen een week was de auto klaar). Ik ben zeer tevreden klant. Als dank u wel voor de goede servies en de vriendelijkheid van personeel heb ik lekker Marokkaanse koekjes voor hen gebracht.
Erg fijn bedrijf, ik ben ontzettend goed geholpen. Waarbij het personeel echt in mijn belang heeft gedacht en zodanig heeft gehandeld.
Prima autogarage met fijn personeel, enige is dat de locatie verkeerd staat op google maps
Nu...Een super nette auto als vervanging enkel nu wel helemaal verpest door de stuurverwarming haha. De auto was super netjes gemaakt en ook helemaal schoon gemaakt! Super blij mee.
Nu zoeken of er stuur verwarming in mijn eigen auto kan
Wij hadden schade aan onze auto doordat er een reclamebord tegenaan was gewaaid. Goed en vakkundig geholpen door een medewerker. Dacht goed mee. Offerte vooraf gekregen en daarna een afspraak...Wij hadden schade aan onze auto doordat er een reclamebord tegenaan was gewaaid. Goed en vakkundig geholpen door een medewerker. Dacht goed mee. Offerte vooraf gekregen en daarna een afspraak gemaakt. Kreeg keurig een leenauto mee. Toen de auto klaar was was hij gewassen en hadden ze de auto gestogzuigd. Goede service.
Zeer goede en snelle service. Ook de vakbekwaamheid staat hier in een hoog vaandel. Ik denk ook door de jaren evaring .je voelt je er gelijk welkom (is niet overal meer van zelf sprekend)) En de...Zeer goede en snelle service. Ook de vakbekwaamheid staat hier in een hoog vaandel. Ik denk ook door de jaren evaring .je voelt je er gelijk welkom (is niet overal meer van zelf sprekend)) En de koffie is er ook nog eens goed .Echt een aanrader dit Schadebedrijf.
In alle opzichten deed dit bedrijf zijn uiterste best om mij te helpen met goede resultaten
Bij ASN Autoschade Zijdepark wordt je zeer goed geholpen door professioneel personeel met een persoonlijke benadering. Ik kwam er voor schade reparatie aan mijn oldtimer die dezelfde week nog klaar...Bij ASN Autoschade Zijdepark wordt je zeer goed geholpen door professioneel personeel met een persoonlijke benadering. Ik kwam er voor schade reparatie aan mijn oldtimer die dezelfde week nog klaar moest vanwege een bruiloft van een vriend waar de auto gebruikt ging worden. De schade is snel, mooi en met aandacht gerepareerd. De bedrijfsleider Karel Spek kwam persoonlijk nog de afgeronde schade repareren en de auto een poetsbeurt geven.
Heel vriendelijk, denken met je mee en de schade wordt heel mooi gerepareerd.
Het is een fijn bedrijf met aardige gekwalificeerde mensen en een uitstekende service!