Zeer tevreden over de uitstekende service van ASN Zijdepark Bergambacht. Zeker de gastvrijheid bij binnenkomst is een 10+ waard. Er word goed meegedacht met de klant en niks is te moeilijk. Ik kom... Zeer tevreden over de uitstekende service van ASN Zijdepark Bergambacht. Zeker de gastvrijheid bij binnenkomst is een 10+ waard. Er word goed meegedacht met de klant en niks is te moeilijk. Ik kom hier zeker terug mocht ik ooit weer schade aan mijn auto hebben.

Heb alleen maar positieve ervaringen en heb hier enige tijd geleden al uitgebreid een revieuw over geschreven.

De service is goed, een fijne leenauto en een goede klantvriendelijkheid :-)

Gewoon goed, snel geregeld.

Geen op of aanmerkingen. Snel en goed geholpen en ze regelen gelijk alles met de verzekering, er fijn.

Onze auto had hagelschade opgelopen in de vakantie. Contact opgenomen met autoschade Zijdepark. Fijn contact, snelle service. Vervangend vervoer gekregen tijdens de schadebehandeling. Alles direct... Onze auto had hagelschade opgelopen in de vakantie. Contact opgenomen met autoschade Zijdepark. Fijn contact, snelle service. Vervangend vervoer gekregen tijdens de schadebehandeling. Alles direct met de verzekering afgehandeld. Erg tevreden.

Top services niks op aan te merken

Ondanks het een kleine reparatie betrof werd er alles aan gedaan om mij als klant in de watten gelegd. Er werd met mij mee gedacht.
Reparatie is goed uitgevoerd (uiteraard), ik ben zeer...
Reparatie is goed uitgevoerd (uiteraard), ik ben zeer tevreden.

Prima service, vriendelijke behandeling en geen wachttijden.

Prima ervaring met Zijdepark, doen wat zij zeggen en werk ziet er erg goed uit, elke schade die ik daar heb laten repareren is erg mooi gedaan en snel.
kortom een aanrader wat schade herstel...
kortom een aanrader wat schade herstel betreft