Correcte en snelle levering
Snelheid
Reactie Assos Store:
Beste Peter,
dank u wel voor uw positieve feedback! Wij wensen u veel fietsplezier met uw helm en muts. Fijne dag namens ons Assos- team!
Snelheid
Beste Peter,
mooi merk
Bete Fred,
dank u wel voor uw positieve feedback! Wij wensen u veel fietsplezier met uw aangekochte artikelen. Fijne dag namens ons Assos- team!
Verstand van zaken
Beste I.Smit,
dank u wel voor uw positieve feedback! Wij wensen u veel fietsplezier met uw gekochte artikelen. Fijne dag namens ons Assos- team!
kwaliteit
Beste Magda,
dank u wel voor uw positieve feedback! Wij wensen u veel fietsplezier met uw gekochte artikelen. Fijne dag namens ons Assos-team!
Persoonlijke aandacht
Beste Erwin,
Professioneel, goede service
Beste Jody,
Dank u wel voor uw positieve feedback! Wij wensen u veel fietsplezier met uw aangekochte artikelen. Fijne dag namens ons Assos- team!
geweldig produkt, heel mooi ingepakt, op tijd geleverd
Beste Frank,
Fijne dag namens ons Assos- team
Uitgebreide keuze en de laatste nieuwe sets
Beste Eric,
Zeer mooie winkel
Beste Frank,
Fijne dag namens ons Assos- team
Eigenhandig geschreven kaartje met bedanking voor mijn aankoop werd door Assos meegestuurd! Uniek en attent in de wereld van e-commerce!
Beste Herman,