Mertens

Alles is duidelijk

alles ging vlot

Beste Guido,
Dank u wel voor dit eindoordeel! Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier!
Fijne dag namens ons Assos- team.

Johan kramer

Mooie winkel met vriendelijke en behulpzame mensen.

Vakkennis.

Beste Johan,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel! Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt en wensen u veel fietsplezier met uw Mille GTS broek.
Fijne dag namens ons...
Beste Johan,

Marijke van de Berg

Zeer klantvriendelijk

Service is super goed

Beste Marijke,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier.

De Meyer

Snelle levering en leuk kaartje.

Beste Guy,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier!

Xxx

Goede ervaring

Goed product, goede maatindicatie en snelle bezorging

Beste Marjolijn,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier met uw aangekochte Assos broek.
Fijne dag...
Beste Marjolijn,

Verhaeghe

Kwaliteitsprodukten die aangenaam zijn om te dragen

Beste Bart,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier met al uw Assos kledij en accessoires.
Fijne dag...
Beste Bart,

Wilfried Haesen

Super

De vriendelijkheid, de snelle service en vooral de personal touch (aan de hand van het bijgaande kaartje in de zending!)

Beste Wilfried,
Dank u wel dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier met uw RS Schtradivari broek.
Fijne dag namens...
Beste Wilfried,

Dimitri Kik

Snel. Duidelijk

Snel geleverd en netjes verpakt met handgeschreven “bedankje“.

Beste Dimitri,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel! Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier met uw Equipe RS Jersey.
Fijne dag namens ons...
Beste Dimitri,

Jan Kroon

Ben zeer tevreden over Assos Store

Snelheid

Beste Jan,
Beste Jan,
Dank u wel voor dit mooi eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier met uw Mille GTS broek en uw Mille GT Jersey.

Barry Van Nyverseel

Super

Klantenservice

Beste Barry,
Dank u wel voor dit eindoordeel. Wij waarderen het enorm dat u hiervoor uw tijd genomen hebt. Wij wensen u veel fietsplezier met uw Equipe RS en de Uma GT fietsbroeken.
Fijne...
Beste Barry,