Snel en keurig verzonden
Commun.ook zeer goed

Neem gelijk contact op als je een vraag stelt

Niks op aan te merken

neen

Marijke

Duidelijke website, snelle levering met een persoonlijke touch.

Het handgeschreven kaartje bij de afgeleverde bestelling.

Correcte en snelle levering

Persoonlijke aandacht

Eerste bestelling via indernet

Zeeeeeer snelle levering!!!

Zeer gemengde eerste ervaring. Assos producten zijn top maar website was niet compliant met wet- en regelgeving. (Inmiddels op mijn aangeven aangepast.) Levering was correct. Pricing kan meer... Zeer gemengde eerste ervaring. Assos producten zijn top maar website was niet compliant met wet- en regelgeving. (Inmiddels op mijn aangeven aangepast.) Levering was correct. Pricing kan meer aangepast worden aan volume dat men koopt. Anders kan je net zo goed de webshop van Assos gebruiken.

Correcte levering en vriendelijke boodschap ter verwelkoming bij levering. Aanbevelen van dit bedrijf zal afhangen van een eventuele 2e ervaring en wat er met feedback gebeurt.

Reactie Assos Store:

Assos-Store verzorgt onder andere voor haar klanten:
- Gratis levering (ongeacht het bedrag)
Assos-Store verzorgt onder andere voor haar klanten:
- Gratis levering (ongeacht het bedrag)
- Geen invoer tax / belasting (in tegenstelling tot inkoop buiten EU, bijvoorbeeld Zwitserland)
- Uit voorraad leverbaar, levertijd binnen 1-2 werkdagen (Nederland en Belgie)
- Retouradres in Nederland en Belgie.
- Klachtenbehandeling en bemiddeling met Assos Zwitserland
- Mogelijkheid tot passen en persoonlijk advies op afspraak in onze Assos Showroom (100% gericht op Assos)

Redgy Van Goethem

Super ervaring

Perfecte service, zeer snelle levering, perfecte opvolging

jo

Snelle levering uitstekend product

mooi met de hand geschreven kleine attentie, zeldzaam voor deze tijd maar dit doet toch iets

Rene veldhuizrn

Snelle levering , duidelijke website

Top kwaliteit merk. Goede uitstraling website

Positieve ervaring. Twee verschillende maten besteld, eentje paste perfect en de andere mocht ik zonder problemen terug sturen.

Snel en klantvriendelijk