Van Gorp Dirk

Eerste keer dat ik daar besteld

Vriendelijk

Requile Eddy

Hadt nog geen ervaring mee maar is zeer positief

persoonlijke bedanking voor de bestelling

Ik vind het lastig te beoordelen voor welke temperatuurrange kleding is. Ook de kwaliteit van de verschillende lijnen vind ik onduidelijk. Verder ben ik zéér tevreden over jullie producten maar dit... Ik vind het lastig te beoordelen voor welke temperatuurrange kleding is. Ook de kwaliteit van de verschillende lijnen vind ik onduidelijk. Verder ben ik zéér tevreden over jullie producten maar dit maakt het kiezen lastig.

Kwaliteit

Reactie Assos Store:

Temperatuurrange is inderdaad niet altijd eenvoudig. Een zeer belangrijke factor is de fietsintensiteit. Met een wedstrijd of hoge inspanning heb je aanzienlijk minder kleding nodig. De algemene... Temperatuurrange is inderdaad niet altijd eenvoudig. Een zeer belangrijke factor is de fietsintensiteit. Met een wedstrijd of hoge inspanning heb je aanzienlijk minder kleding nodig. De algemene richtlijn van Assos staat op onze site: https://www.assos-store.be/service/climarange/
Wat betreft kwaliteitsverschillen zit dit bij de broeken oa in de zeem. De verschillende zemen kan je selecteren in het filtermenu aan de linkerkant.... Kortom veel keuze, en dat maakt het inderdaad niet altijd makkelijk ! Maar we staan u daarom graag persoonlijk te woord.

Jonas Leemans

Twee koersbroeken aangekocht. Eén in de winkel, één online.

Persoonlijke behandeling. Zeer goed materiaal.

Fietsbroek is snel en perfect geleverd

Linda Pieters

Zeer snelle levering en supertof dat handgeschreven briefje van een van de medewerkers in de doos!

Heel snelle service en professioneel

Goderis Dian

Bestelling en levering naar wens verlopen
enig minpunt of misschien een tip :maattabel enkel op lichaamslengte
je bedrijf aan vriend doorgegeven en heeft dus een verkeerde maat (te...
Bestelling en levering naar wens verlopen
enig minpunt of misschien een tip :maattabel enkel op lichaamslengte
je bedrijf aan vriend doorgegeven en heeft dus een verkeerde maat (te groot)

prima kwaliteit en verzorgde levering

Reactie Assos Store:

Beste Dian,
Bedankt voor je feedback. Maattabellen is inderdaad een lastig deel. We gaan kijken hoe we het maat advies nog verder kunnen verbeteren.

Heel positief, snelle regeling, enkel de betaling online verliep wat minder maar had een mail gestuurd en snel duidelijkheid gekregen

kwaliteitsvolle levering via bpost, goeie track & trace. Goed kwaliteitsvol product

Filip van brabant

Zeer snel en klantvriendelijk