AstroVac

Informatie op de website en het bestelgemak
Snelheid levering en de informatie over het verloop van de order

Onderdelen gekocht

Geachte heer, mevrouw,
Dank voor uw review. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent over het product en de dienstverlening. Daar doen we het voor!
Luc...

Uitstekend.

Geachte heer, mevrouw,
Dank voor uw terechte opmerking. Wij hebben de door u gevraagde informatie toegevoegd bij het product.
AstroVac...

Geachte mevrouw, mijnheer,
Fijn om te horen dat u tevreden bent over AstroVac! Wij zijn u graag van dienst.
AstroVac centrale...
AstroVac centrale stofzuigsystemen
Retraflex opzuigbare slangsystemen

Je wordt netjes geholpen aan de telefoon. En teruggebeld.

Geachte mevrouw, mijnheer,
Voor een nieuwe medewerker is het niet altijd even gemakkelijk om in korte tijd de ins en outs te leren van stofzuigsystemen en onderdelen die wij 10, 20, 30 of soms zelfs 40 jaar geleden geleverd hebben. Gelukkig hebben we een gezonde mix van jongere en oudere medewerkers waardoor we onze klanten, soms na intern overleg, snel van dienst kunnen zijn. Terecht dat u dit opmerkt. Hartelijk dank daarvoor!

Jan van der HAM

Uitstekend!

Geachte heer Van der Ham,
U heeft helemaal gelijk: deze zending had in een kleinere doos verzonden kunnen worden. Dank voor uw terechte opmerking!
Luc...
Geachte heer Van der Ham,

Beyer

Klant vriendelijke medewerkers

Geachte heer Beyer,
Hartelijk dank voor uw compliment!

Positief, duidelijke website

Geachte heer, mevrouw,
Hartelijk dank voor uw review. Wij versturen kleine en grote zendingen, variërend van 50 gram tot 400 Kg, dus ook lengtevracht, pallets, etc. Vanwege de diversiteit hebben wij ervoor gekozen om dat met 1 landelijk werkende vervoerder te doen. Kleine pakketjes leveren wij ook dagelijks uit, echter omdat de vervoerder - waar wij overigens erg tevreden over zijn - geen enveloppen accepteert worden ook de kleine pakketjes in stapelbare dozen verzonden. Wij zijn met de vervoerder in gesprek om te kijken of wij kleine zendingen ook op een andere wijze kunnen laten aanbieden bij de klant. Uw terechte opmerking komt wat dat betreft op het goede moment. Hartelijk dank daarvoor!

Cor - adviseur vmbo onderwijs

Geweldig bedrijf.

Geachte heer De Ridder,
Deskundige medewerkers? Dat vatten wij op als een compliment. Hartelijk dank!
AstroVac centraal...
Geachte heer De Ridder,
Deskundige medewerkers? Dat vatten wij op als een compliment. Hartelijk dank!

Yvonne Gerritsen

Wij hebben sinds 2004 een centraal stofzuiger systeem van AstroVac. Werkt super, zou niet anders meer willen.

Geachte mevrouw Gerritsen,
Geachte mevrouw Gerritsen,
Wat geweldig om zo'n compliment te krijgen! Achter de schermen werken wij er hard aan om alles zo gemakkelijk mogelijk te maken voor onze klanten. De bestelkaart is inderdaad vervangen door de digitale variant: de webshop. En natuurlijk kunt u ons ook altijd gewoon bellen. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar!

Uitstekend

Geachte mevrouw, mijnheer,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling. Fijn om te vernemen dat u tevreden bent!