AstroVac

Informatie op de website en het bestelgemak
Snelheid levering en de informatie over het verloop van de order

Wim van Montfoort

Wij hebben een stofzuiger gekocht.

Prima, duidelijke site!

Tot nu toe ben ik goed tevreden over dit bedrijf.

Geachte heer Schoor,
Geachte heer Schoor,
Bij de levering van een nieuwe stofzuigunit worden diverse documenten meegeleverd, waaronder een gebruikershandleiding. In deze handleiding staat beschreven wat u als gebruiker zelf kunt doen om uw machine in optimale conditie te houden. Gebruikershandleidingen kunt u ook online bekijken/printen via de button 'downloads' op de website van AstroVac, of nogmaals telefonisch opvragen via +31 (0)76-5781581.
Volledigheidshalve vermelden wij dat u uw stofzuigsysteem ook incidenteel of jaarlijks kunt laten onderhouden door een gespecialiseerde onderhoudsmonteur. De afdeling klantenservice zal u hier desgewenst graag nader over informeren.
Wij zullen u vandaag een geprinte versie van de gebruikershandleiding per post toesturen. Mocht u naar aanleiding daarvan nog vragen hebben neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.
Hartelijk dank voor uw feedback!
AstroVac Centrale Stofzuiginstallaties

Goede feedback en ondersteuning

Fon Van Haeren

Zaken doen met Astrovac is een plezier. Leuke contacten gehad met de afdeling verkoop. Goede voorlichting via het online contact dan nog de snelle levering van het bestelde , 100 % tevreden. Ook... Zaken doen met Astrovac is een plezier. Leuke contacten gehad met de afdeling verkoop. Goede voorlichting via het online contact dan nog de snelle levering van het bestelde , 100 % tevreden. Ook na de levering leuke feedback gehad. Echt een aanrader .

F. Wobma

Het zoeken op de website en de vervolgens bestelde onderdelen, netjes verpakt en keurig op tijd geleverd.

Geachte heer Wobma,
Goede tip! We hebben de informatie over de diameters van het leidingwerk alsmede de afmetingen van de stofcontacten meteen toegevoegd.
Hartelijk dank dat u dit onder...
Geachte heer Wobma,
Hartelijk dank dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht!
AstroVac Centrale Stofzuiginstallaties

E.M. Jimmink

De vervanging van de motor van het stofzuigersystem is correct
Mijn ervaring daarentegen van een onderdeel van het systeem, wat ik heb vervangen en echt niet paste is negatief, zonder De vervanging van de motor van het stofzuigersystem is correct
beoordeling ter plekke werden de fouten aan een ander toegeschreven. Het onderdeel paste niet omdat
het veranderd was. Geen weder antwoord ontvangen en geen genoegdoening terwijl het wel een prijzig onderdeel was!
Dank u wel mijn heer Kortenhoeven voor uw service!

Geachte mevrouw Jimmink,
Geachte mevrouw Jimmink,
Bedankt voor uw reactie. Toen u de motor bestelde heeft u ook een stofcontact besteld, ter vervanging van een ander model dat in 1999 uit productie is genomen. De materialen hebben wij u diezelfde dag toegezonden; de werkzaamheden zijn door u in eigen beheer uitgevoerd. Degene die u daarvoor de opdracht heeft gegeven heeft een opstaand randje weg moeten vijlen, zo heeft u ons na afloop per e-mail gemeld.
Hierop hebben wij dezelfde dag, eveneens per email, gereageerd met de gemeende reactie dat wij dit erg vervelend voor u vonden en de beknopte analyse waarom deze aanpassing noodzakelijk was. De oorzaak van het probleem onderzoeken is niet aan de orde geweest, omdat er vooraf of tijdens de uitvoering van de werkzaamheden geen contact is geweest. Een analyse vonden wij op zijn plaats; een financiële genoegdoening niet, omdat u het ons pas achteraf heeft gemeld.

Uw feedback stelt ons in staat om onze dienstverlening te verbeteren. Hartelijk dank daarvoor.
AstroVac Centrale Stofzuigsystemen

Na bestelling, eerst de lengte niet te leveren.
prima opgelost.

Uitstekend!
Eenvoudig bestellen (goede website) nette levering.