Top keuken!
Goede kwaliteit apparatuur, goed personeel
Reactie ASWA Keukens:
Beste D. Reloe,
Bedankt voor de 5-sterren review! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe keuken.
Goede kwaliteit apparatuur, goed personeel
Beste D. Reloe,
We zijn geweldig geadviseerd door verkoop adviseur Branco
Beste Bregje,
Bedankt voor de goede review. Veel plezier met jullie nieuwe keuken!
Het goede en prettige advies door Zohra.
Beste Laura,
Bedankt voor de 5-sterren review. We wensen jullie veel kookplezier toe!
Vriendelijkheid, luisteren, out of the box denken.
Beste Myrna,
Bedankt voor je positieve beoordeling! Veel plezier met de nieuwe keuken.
Kwaliteit in alle opzichten!
Beste Annelies,
Bedankt dat jullie al 5 keer het vertrouwen in ASWA Keukens hebben gehad! Bedankt voor de mooie woorden en goede review, veel kookplezier gewenst!
Er stond geen koopdruk. Er wordt echt tijd genomen en je krijgt praktische tips over zowel te doen of te laten. Ook de flexibiliteit over het hele traject van advies tot en met installatie....
Beste Tom,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ASWA Keukens. Wij danken je voor de 5-sterren reviews en wensen je veel plezier met de nieuwe keuken!
No nonsens en er wordt goed geluisterd naar de klant
Beste Peter,
Bedankt voor de review over ASWA Keukens! Wij wensen je veel plezier met de nieuwe keuken.
Beste Marsha,
Het spijt ons te horen dat jullie een negatieve ervaring met ASWA Keukens hebben gehad. We hebben geprobeerd om meerdere keren contact met jullie op te nemen, maar helaas kregen we...
Kwaliteit, communicatie, uitvoering
Beste Monique,
Fijn dat je ervaring met ASWA Keukens zo goed is verlopen! Bedankt voor de 5-sterren review en veel plezier met de nieuwe keuken!