Zeer professioneel bedrijf
Duidelijkheid en niet het gevoel te hebben wat ons wat werd aangesmeerd
Reactie ASWA Keukens:
Beste Smits,
Bedankt voor de positieve review! Namens ASWA Keukens wensen we jullie veel kookplezier toe.
Duidelijkheid en niet het gevoel te hebben wat ons wat werd aangesmeerd
Beste Smits,
De goede begeleiding & inzichten van Marc Kruijsen, hierdoor een aanpassing in de bouwtekening laten maken.
Beste,
Bedankt voor de positieve beoordeling! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ASWA Keukens. Geniet van de nieuwe keuken!
goed product en netjes gemonteerd
Beste Caliskan,
Bedankt voor de positieve review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent over ASWA Keukens. Veel plezier met de nieuwe keuken.
Verkoper en montage lieden
Beste S. Mollen,
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over ASWA Keukens. Gelukkig is alles netjes opgelost en kun je nu genieten van jouw keuken!
Houd rekening met je wensen en de ruimte die je hebt.
Hoi Dianne,
Bedankt voor de 5 sterren review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent met het eindresultaat. Veel kookplezier gewenst!
Goed advies!
Beste Janssen,
Bedankt voor de 5-sterren review! Goed om te horen dat u zo tevreden bent over ASWA Keukens. Wij wensen u veel kookplezier!
Uitstekende (after)service, mooie keukens en ontwerpen en passend voor elk budget
Beste Hetty & Eric,
Bedankt voor de goede recensie. Goed om te horen dat jullie zo tevreden zijn over ASWA Keukens. Veel plezier met de nieuwe keuken!
Erg persoonlijk contact, komt afspraken na, mooie keukens.
Beste Manon,
Bedankt voor de 5-sterren recensie over ASWA Keukens. Fijn dat je zo tevreden bent!
Wij wensen je veel kookplezier!
Verkoper denkt mee, wat het beste bij je past. Geeft ook uitleg, waarom iets wel kan of niet.
Beste Tharani,
Bedankt voor de goede recensie over ASWA Keukens. Wij wensen je veel kookplezier toe!
Ik had niet verwacht zo een mooie keuken voor mijn budget te kunnen krijgen. Vanaf het eerste bezoek aan de showroom kreeg ik er meer vertrouwen in. Het hele proces was erg netjes georganiseerd....
Hoi Christina,
Allereerst bedankt voor de vele mooie woorden! Het doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent over ASWA Keukens en dat het aankoopproces zo goed is verlopen! Geniet vooral...