Atorka

DE CAT

Efficiënt, goede communicatie, uitgebreid assortiment. Uiterst tevreden over mijn aankopen.

Marjolijn

Super fijne service weer, Nutrimash vergeten te bestellen op tijd maar kon dit zonder probleem gelijk komen ophalen. Helemaal top!

Vlotte afhandeling en prettig persoonlijk contact

Rachel Vos

Leuke site met mooie spullen!
De bestelde regendeken voor mijn Connemara bevalt supergoed en is snel geleverd.

T. Lankhorst

Zeer snelle service

Beste klant,
Wij werken aan de informatie op de website, wij werken zelfs aan een nieuwe website. Wij hopen ook op dat punt de volgende keer goed te scoren!
Yvonne...

Megan Venter

Ik ervaar dit bedrijf als mensen die verstand hebben van zaken.
Het materiaal dat op de site staat ziet er echt degelijk uit net zoals de informatie die erbij staat.

Beste klant,
Dank je wel voor deze mooie review. Je bestelde heel vroeg in het seizoen een eczeemdeken. Op onze site staat levering voorjaar 2018. Op dit moment is er nog niet duidelijk wanneer de dekens binnen komen. We verwachten begin maart te kunnen leveren, maar dit is afhankelijk van veel factoren. Vandaar levertermijn voorjaar 2018.
Atorka Ruitersport

Goede service, nemen tijd voor advies.

Stoeterij Sæland

Beste klant,
dank je wel voor deze mooie review! Wij werken aan een nieuwe website, misschien verrassen wij je wel met een aantal nieuwe producten.
Atorka...