Atorka

Suse

Es hat alles prima geklappt

M. Bisschop

Vlotte informatie, vlotte behandeling van de order, keurige afhandeling

Oliver sloggett

Prima, betrouwbaar, fijne communicatie.

Monique

Na mijn per ongeluk dubbele bestelling nam ik snel contact op om het door te geven. Binnen het uur kreeg ik heel vriendelijk antwoord. Het werd meteen recht gezet. Heel fijn dat je meteen contact... Na mijn per ongeluk dubbele bestelling nam ik snel contact op om het door te geven. Binnen het uur kreeg ik heel vriendelijk antwoord. Het werd meteen recht gezet. Heel fijn dat je meteen contact kan maken. Snelle levering.

Petra de Ruiter

Prima service.. betaling was niet goed gegaan en ondanks dat kreeg ik toch mn product in goed vertrouwen vast opgestuurd!
Het product een zadeldekje met inlages vond ik echter enorm...
Het product een zadeldekje met inlages vond ik echter enorm tegenvallen zeker met deze prijs! Het is geen doorgestikt dekje met als resultaat dat t enorm schuift onder het zadel. Je moet m echt goed vast maken aan t zadel en zelfs dan na n rit ligt hij niet meer helemaal goed. Voor die prijs had ik wel een netjes doorgestikt dekje verwacht. Dat is erg jammer.

Beste klant,
Fijn dat je tevreden bent over onze service. Jammer dat het dekje tegenviel. Ruilen kan altijd, mits schoon en in de originele verpakking.

Wendy

Vlotte dienstverlening

Beste Wendy,
Dank voor deze mooie review! Graag tot de volgende keer.

Eerlijk advies

Hoi Annemarie,
Wat jammer dat je niet 100% tevreden bent! De vertraging van de levering zat in de verhuizing zoals wij hadden gemeld op de website.
Maar wellicht toch tot de volgende...
Hoi Annemarie,
Maar wellicht toch tot de volgende keer.

Alleen maar positief

Reactie Atorka:

Dank je wel lieve klant.
Graag tot de volgende keer.

Inger

Al vaak iets online besteld...altijd prima..snelle levering...goede info...goede produkten

Ik had een rijbroek besteld. Het bestellen was makkelijk via de site.
Ik had een rijbroek besteld. Het bestellen was makkelijk via de site.
Ik kreeg een mail dat mijn rijbroek ergens op een vliegveld stond en dat ze niet wisten wanneer ik hem zou krijgen. Ik heb nog steeds geen rijbroek of een mail wanneer ik hem kan verwachten.