Atorka

Product nog niet binnen omdat de levertijd wat langer is dan verwacht. Verder komt het bedrijf wel over als een bedrijf dat klantvriendelijk is.

Beste Lisanne,
Beste Lisanne,
Je hebt gelijk je deken was er nog niet. Er zijn een groot aantal dekens al op voorraad, maar lang niet alles. Daarbij is het zeer vroeg warm en was het een ware run op de Snuggy Hoods dekens. Soms gebeurd dit aan het begin van een eczeem seizoen. Hoe goed wij ook proberen alles op voorraad te hebben, af en toe gaat het mis helaas.
Yvonne van Dijk
Atorka Ruitersport

De jodhpurbroek die ik had besteld bleek niet leverbaar, maar in goed overleg met Yvonne heb ik een goed alternatief gevonden. Ik ben erg blij met mijn nieuwe rijbroek!

Fijn bedrijf, geven info en word snel geleverd.
Super fijne kwaliteit snuggy hoods!!

sophie

Super bedrijf ! Waar klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat en waar ze ook met je mee denken. Leuk en goed assortiment en goede service.

Hoi Sophie,
Hier ga ik echt van blozen! Dank je wel voor deze geweldige review.
Groetjes, Yvonne van Dijk

Judith Litzouw

Snelle levering, vriendelijk, handige producten, goede kennis, goede service.

Veel artikelen besteld. Handig dat je ook kan langskomen ondanks het feit dat het een webshop is.

Ineke

Voor advies telefonisch contact opgenomen. Uitgebreid advies ontvangen. Zeer vriendelijk

Beste Ineke,
Dank je wel hoor, ik heb je graag geholpen. Nu kijken of alle tips helpen van de zomer. Je paard zal het laten zien.
Yvonne van Dijk / Atorka Ruitersport

Yonna Onderstijn

Hans van Dijk had snel plek voor mij en communiceerde helder over de telefoon. Het consult zelf was uitgebreid en informatief. Hans had veel geduld en nam de tijd om een goed zadel binnen mijn... Hans van Dijk had snel plek voor mij en communiceerde helder over de telefoon. Het consult zelf was uitgebreid en informatief. Hans had veel geduld en nam de tijd om een goed zadel binnen mijn beperkte budget te vinden.
Hartelijk dank voor de fijne service, over een jaar zal ik zeker Hans weer vragen om mijn zadel te controleren.

Fred 's Gravendijk

Super snelle levering en fijn advies via de telefoon.

TOP!
Persoonlijk advies geven aan onze klanten, dat vind ik leuk en heel belangrijk.
Fred veel plezier met de boots.
Yvonne van Dijk
Atorka Ruitersport