Atorka

Wilma Reusken-Klaver

Product is super, levertijd zou wat mij betreft wat sneller mogen

Reactie Atorka:

Hoi Wilma,
Hoi Wilma,
Ik ben het volkomen met je eens, leveren kan best sneller. Echter het is bar druk bij postnl en daardoor is er enorme vertraging. Postnl schrijft: Het is momenteel wat drukker bij PostNL als gevolg van de voorjaarsdrukte waardoor jouw pakket mogelijk wat langer onderweg is dan je gewend bent. Mochten pakketten op voorgemeld of gesorteerd blijven staan, raden wij aan om een aantal dagen te wachten. Onze excuses voor het ongemak.
Ik hoop dat het de volgende keer sneller zal gaan.
Fijne dag!
Yvonne van Dijk

Sanne Van Baak

Super!

Kaylee van Groesen

Ik bestel regelmatig bij Atorka, ik ben altijd zeer tevreden over de snelheid van verzenden en de persoonlijke goede service!

Klaaske v.d. Weide

Blij met mijn bestelde jodhpur rijbroek snel geleverd en hij zit helemaal top

Corina Van Eijsselsteijn

Snelle en persoonlijke service

A. Koperdraad

Snelle afhandeling. Had aangegeven dat ik de spullen kwam halen, kon ik gelijk even kijken voor een rijbroek. Echter pakket is per post verstuurd. Dus geen rijbroek.

n.stiringa@planet.nl steringa

Super

Harma Lambers

Prima leverin

Nettie van den Breemen

Bestelling snel in huis

Linda Puister

Helaas was ik niet tevreden over de gekochte jas door een productiefout. Het was al een half jaar geleden dat ik die had gekocht. Het was me nog niet zo opgevallen, omdat ik de jas nog niet heel... Helaas was ik niet tevreden over de gekochte jas door een productiefout. Het was al een half jaar geleden dat ik die had gekocht. Het was me nog niet zo opgevallen, omdat ik de jas nog niet heel vaak gedragen had. Na een email met probleemtoelichting eigenlijk direct een hele nieuwe jas toegestuurd gekregen. Dat is pas service! Deze jas is helemaal zoals die hoort te zijn, super blij mee!