Atorka

Marjolein Bruntink

Goede ervaring, snelle service en communicatie

Maca van Gasteren

Snelle levering, mooi product

Nicolette Kraaijeveld

Super fijne Service. Denken met je mee, snelle levering als op voorraad is.
Super fijne Service. Denken met je mee, snelle levering als op voorraad is.
Heel af en toe jammer dat iets op voorraad lijkt te zijn of bestelbaar is, maar dit niet zo blijkt te zijn. Maar je wordt dan heel snel geïnformeerd en het wordt vervolgens perfect opgelost.

Nadia Siligato

Vriendelijk, behulpzaam en snelle verzending

Marion Vermeulen

Goed mooie produkten

Esther Voetelink-Zwaan

Top service, en heel vriendelijk geholpen

Lia Van Sprundel

Prima , snelle levering

E.P.L. Kraaijeveld-Hoogeland

Frontriem besteld, die was niet te leveren. Andere voordeligere besteld. Wordt verjaarskado, nog niet uitgepakt. Ga ervan uit dat die okay is. prijsverschil retour ontvangen. Dus goed afgehandeld... Frontriem besteld, die was niet te leveren. Andere voordeligere besteld. Wordt verjaarskado, nog niet uitgepakt. Ga ervan uit dat die okay is. prijsverschil retour ontvangen. Dus goed afgehandeld denk ik.

Reactie Atorka:

Helaas kan het soms voorkomen dat producten onverwachts niet meer leverbaar zijn. Door de corona zijn er vertragingen en problemen waar wij niet altijd over worden geïnformeerd door de leveranciers.... Helaas kan het soms voorkomen dat producten onverwachts niet meer leverbaar zijn. Door de corona zijn er vertragingen en problemen waar wij niet altijd over worden geïnformeerd door de leveranciers. We hopen u een goed alternatief geboden te hebben en dat de ontvanger blij is het het cadeau!

Linda Houtkooper

Prima, vlot verzonden