Atorka

Sacha Schoufs

Fijn bedrijf, bij advies gewoon ff bellen dan krijg je gewoon uit leg over produkten

Eva-Marie Drees-Coninx

Super goeie en snelle service! Donderdag bestelling geplaatst, zaterdag in België geleverd op mijn adres. Heel eerlijk advies waar je echt wat mee bent!

Robert van den Broek

Jeannette Stenger

Peter Van de Sande

Suzan de Vries

Zeer netjes en duidelijk.

Reactie Atorka:

Bedankt voor de mooie review. Helaas is het door de corona maatregelen wereldwijd erg druk bij de leveranciers en de bezorgers. Hierdoor hebben sommige leveringen, zeker in december, veel vertraging... Bedankt voor de mooie review. Helaas is het door de corona maatregelen wereldwijd erg druk bij de leveranciers en de bezorgers. Hierdoor hebben sommige leveringen, zeker in december, veel vertraging opgelopen. Helaas kunnen wij hier niet veel aan veranderen. We doen ons best om zo veel mogelijk op voorraad te hebben en snel te leveren!

Evelien Parel

Meestal oké.

Reactie Atorka:

Helaas zijn er veel productieproblemen en lange levertijden door corona. Hierdoor kan het voorkomen dat een artikel onverwacht niet meer na te bestellen is door ons. Soms is er ook geen alternatief... Helaas zijn er veel productieproblemen en lange levertijden door corona. Hierdoor kan het voorkomen dat een artikel onverwacht niet meer na te bestellen is door ons. Soms is er ook geen alternatief te vinden. Wij worden hier niet altijd over op de hoogte gesteld door de leveranciers. Hopelijk kunnen we u de volgende keer weer goed van dienst zijn!

Prima service, snel contact over bestelling, klantvriendelijk

Laura

Snelle en fijne voorlichting van producten bij vragen.