Atorka

Birgitt Teekens

Veel kwalitatieve en geschikte producten voor IJslandse paarden en hebbedingen voor IJslanderliefhebbers.

Hieke Bakker

Super service & goed advies

L Buisman

Snelle levering en uitstekende service!

Esther Haspels

Zeer goede service, verstand van zaken

Cynthia Verbaarschot

Jammer dat de levertijd van sommige producten zo langzaam is en dat er geen mailtje over gestuurd wordt. Daarnaast vind ik het niet prettig om meteen na mijn bestelling een factuur via afterpay te... Jammer dat de levertijd van sommige producten zo langzaam is en dat er geen mailtje over gestuurd wordt. Daarnaast vind ik het niet prettig om meteen na mijn bestelling een factuur via afterpay te krijgen en mijn producten zoveel later ontvangen dat ik bijna direct na ontvangt een herinnering krijg.

Reactie Atorka:

Goedemiddag, we zien dat u een bestelling heeft geplaatst op hemelvaartsdag. Het is toen ontzettend druk geweest. Dit geldt voor ons, maar ook voor de leveranciers en de postbezorgers. Ik zie dat... Goedemiddag, we zien dat u een bestelling heeft geplaatst op hemelvaartsdag. Het is toen ontzettend druk geweest. Dit geldt voor ons, maar ook voor de leveranciers en de postbezorgers. Ik zie dat het pakketje daardoor helaas op verschillende momenten vertraagd is, dit komt ook door de drukte ivm corona. Ik zie dat u 13 dagen heeft moeten wachten op het pakketje, onze excuses daarvoor. Verder hebben wij helaas geen invloed op de berichten die onze klanten van afterpay krijgen. We zullen ons best doen om onze service te verbeteren en u beter te informeren.

Lenie Krijgsman

Prima materialen adviezen en service, snelle leveringen.

Anja Van der Sluijs

Professioneel!

Karianne van Ruth

Nette afhandeling bestelling

Reactie Atorka:

We doen ons best om zo veel mogelijk informatie over de maten te vermelden. Mocht u een vraag hebben, dan kunt u altijd contact opnemen.

Chantal

Ervaring met de website goed

Reactie Atorka:

De anatomische hoofdstellen zijn inderdaad erg lang onderweg geweest. Ze zijn ontzettend populair, maar ivm de corona maatregelen kost het extra tijd om nieuwe producten te fabriceren. Wat vervelend... De anatomische hoofdstellen zijn inderdaad erg lang onderweg geweest. Ze zijn ontzettend populair, maar ivm de corona maatregelen kost het extra tijd om nieuwe producten te fabriceren. Wat vervelend dat het product zo stonk, we hebben dit niet eerder gehoord en hopen dat dit inmiddels verbeterd is. Onze excuses voor het ongemak!

Lisanne Schrijver

Mooie producten, snelle service en ook als er probleempjes ontstaan worden deze snel en goed opgelost.