Atorka

Loet gerritsen vd hoeve

Prima zaak

Chantal Jansen

Jammer genoeg een zeer slechte ervaring

Hoi Chantal,
Hoi Chantal,
We hebben elkaar inmiddels gesproken, miscommunicatie van beide kanten was één van de oorzaken. Maar dat is opgelost, je order is volledig verzonden. Veel plezier er mee en tot de volgende keer hoor.
Atorka Ruitersport

Jose Konijn

Zeer goed

Chantalle Taylor

Hartstikke goede service. Vriendelijk personeel die 'outside the box' kunnen denken en handelen.

Gerrie Klooster, van der

Heel goed geholpen en door mijn onhandig wat verkeerd besteld maar goed geholpen dat het weer goed kwam.

Liza

Vervelend

Hoi Liza,
Ik zie je review, dankjewel hoor.
Atorka Ruitersport

Stephanie Fierkens

Blij mee 😁

Ingrid Timmerman

Heb er 1 woord voor: TOP

Henriette Holzhauer

Telefonisch om informatie gevraagd , goed advies gekregen en een van de twee genoemde artikelen gekozen en besteld

Hoi Henriette,
Hoi Henriette,
Ik heb het even gecontroleerd, want we willen altijd zo snel als mogelijk leveren. Volgens mij heb je de 13e een deken besteld en is deze de 16e geleverd. Heel veel sneller redden we haast niet. Zeker niet met deze enorme drukke tijden. Ook bij postnl is het erg druk.
We doen echt onze uiterste best en ik hoop dan ook dat we je weer een keertje terug mogen zien.
Groetjes,

Danielle Duyckers

Ik ben zeer tevreden, snelle levering, goed verpakt