Atorka

Goede communicatie, goed product echter wel duurder, geen snelle levering

Beste klant,
Dank je wel voor deze review! De oplage van dit veiligheidsvest met IJslands paard er op is zo klein, dat hierdoor de prijs hoger is dan normaal gesproken. Wij gaan komend seizoen ook onbedrukte veiligheidsvestjes verkopen, die zijn aanzienlijk voordeliger.

Quincy ruiter

Snel en duidelijk

Marian Bakkum

De bestelling was er snel en mooi ingepakt! Ook zadelpasser Hans heeft prima werk geleverd! Ook namens onze Kola bedankt!

Lin

Prima site ~ snelle levering ~ geweldige service ~ ik kom zeker (weer) terug!

Erwin Kooiman

Uitstekende service. Hou wel rekening dat verzending uit Duitsland echt enkele werkdagen duurt.

Hoi Erwin,
Hoi Erwin,
Dank je wel voor deze review. Het komt inderdaad wel eens voor dat een pakketje uit Duitsland langer onderweg is. We gaan kijken of wij deze service kunnen verbeteren. Of dat de klant in ieder geval weet waar zijn pakje is. Dank je wel nogmaals.

Dogs2Care

Uhip Dames Jas 3 in 1 - 36, Zwart gekregen als kerstkado.

Beste klant,
Jammer dat je een andere verwachting had bij deze fijne jas. Ruilen van een artikel kan altijd, mits dit binnen de gestelde termijn is.
Wij vinden de afwerking van deze jas...
Beste klant,
Wij vinden de afwerking van deze jas zeker niet slecht, dat is niet wat wij gemaild hebben. Maar wij geven je ideeën door aan de fabrikant.
Yvonne van Dijk

Super vriendelijke, correcte en snelle service.

De eerste keer dat ik iets bestelde; prima service! Snel geleverd en netjes ingepakt. Heel blij mee.

Beste klant,
Wij versturen de bestellingen ook naar de VS hoor. Echter deze optie staat (nog) niet vermeld op onze website. Wij versturen aan ieder land, echter de kosten zijn optioneel ivm het gewicht van de zending.
Graag tot de volgende keer!

Top service!
Zeer snelle en vriendelijke reactie op berichten/emails. Zeer goede hulp bij het vinden van het juiste product.