Atorka

Beste klant,
Jammer dat u de levering geen voldoende kon geven. Ik hoop toch dat u met plezier weer terugkomt naar onze webwinkel.
Hartelijke groeten
Atorka...
Hartelijke groeten

Prima al jaren

Goede uitleg, klantvriendelijk.

Zeer goede ervaringen! Heb al meerdere zaken bij hen besteld. Super service en goede raad

Lieve klant,
wat een prachtige review mochten wij van je ontvangen!!
Tot de volgende keer.

Boeken online gekocht

Beste klant,
Dank je wel voor deze review. Helaas was sneller leveren van dit artikel niet mogelijk.
Toch graag tot de volgende keer.
Hartelijke groeten,
Atorka...
Beste klant,
Toch graag tot de volgende keer.
Hartelijke groeten,

Trudy

Ruime keus en service uitstekend .Heb hier meer gekocht en kom zeker weer terug .

Alies Berning

Paar handschoenen gekocht. Kreeg supersnel advies over de geschikte maat. Handschoenen waten er al snel.

Ik ben super tevreden, over de thermo broek maar ook vooral over de afhandeling toen de eerste broek een maatje te klein bleek te zijn, het vertrouwen was wederzijds goed wat inhield dat we zo per... Ik ben super tevreden, over de thermo broek maar ook vooral over de afhandeling toen de eerste broek een maatje te klein bleek te zijn, het vertrouwen was wederzijds goed wat inhield dat we zo per post omgeroepen hebben zonder dat ik nog een broek moest betalen. Daardoor had ik met deze ontbeerlijke kou snel de goede maat in huis, echt super, zal niet altijd kunnen maar voor nu heel fijn

DE CAT

Efficiënt, goede communicatie, uitgebreid assortiment. Uiterst tevreden over mijn aankopen.