Eindafrekening is een chaos, onduidelijk verschillende bedragen worden geretourneerd en geïnd. Inlever procedure is niet duidelijk. Meer kilometers zijn niet markt conform, 33 cent voor een...Eindafrekening is een chaos, onduidelijk verschillende bedragen worden geretourneerd en geïnd. Inlever procedure is niet duidelijk. Meer kilometers zijn niet markt conform, 33 cent voor een kilometer is een beetje geld klopperij.
Amanda van Haaren
Tot zover erg goed!
Prima en snelle reactie en service
Patrijz
Prima geregeld
Het initiele contact vond ik zelf een beetje verwarrend. Telefonisch contact met AFS is prima. Medewerkers denken met je mee.
Heel slecht in communicatie. Mails worden niet gelezen en beantwoord.
Wesley
Al moet ik zeggen dat ik in...Ik ben heel erg tevreden over de service en ervaring met Audi Financial Services. Als ik vragen heb, worden deze zsm beantwoord. Daar ben ik blij mee.
Al moet ik zeggen dat ik in de afgelopen 6 maanden geen gekke dingen heb meegemaakt en er gelukkig niks met de auto of betaling iets mis was.
Damian
Zeer matige klantenservice. Iemand was tegen mijn auto aangereden en heeft plaats ongeval verlaten - medewerker gaf aan dat zoveel Nederlanders dat doen en dat de schade toch minimaal is dus het...Zeer matige klantenservice. Iemand was tegen mijn auto aangereden en heeft plaats ongeval verlaten - medewerker gaf aan dat zoveel Nederlanders dat doen en dat de schade toch minimaal is dus het allemaal niet zoveel uitmaakt. Heel bizar hoe hier mee omgegaan werd
Perks
Easy peasy lemon squeezy. Need car, lease car. Good product, competitive price. Very happy.