Prima en snelle service

Sander

Goede service en flexibel.

Nu goed, bij het begin van ons leasecontract heb ik na 2 maanden zelf gebeld met de vraag wanneer krijgen we de eerste rekening en wordt het maandelijkse leasebedrag afgeschreven. Als antwoord kreeg... Nu goed, bij het begin van ons leasecontract heb ik na 2 maanden zelf gebeld met de vraag wanneer krijgen we de eerste rekening en wordt het maandelijkse leasebedrag afgeschreven. Als antwoord kreeg ik over 2 maanden zou met terug werkende kracht afgeschreven worden. Hier waren wij niet blij mee. Het werd geen 4 maanden maar 3 maar bleef een vreemde zaak. Nu gaat het goed en komt netjes maandelijks de rekening en wordt het maandbedrag afgeschreven.

S.R.O.

Ze zijn helder en duidelijk wat betreft de afspraken. Is iets niet geheel duidelijk, dan is dat eenvoudig op te zoeken of na te vragen.

Valery

Positief, geen negatieve ervaringen. Alles verloopt zoals verwacht. Iedere maand netjes een specificatie. Tot op heden geen problemen gehad. De

Leo Pruim

Tot op heden zeer goed. Aanvraag nieuwe leaseauto auto en afwikkeling vorige leaseauto is goed verlopen.

S Schaasberg

Fijne communicatie bij het aanschaffen van de auto. Erg professioneel.