Algemene ervaring bestaat tot dusver uit de incasso van facturen en dat gaat goed. Voor al het overige heb ik nog geen ervaringen.
Tot nu toe goed
Pravar Mishra
Amazing hassle free
JMWR
Deskundig en professioneel.
Klantgericht en attent.
Jur
Zeer professioneel en positief
Verder is er ook geen individueel contact, dus zie...Prima. Alleen jammer dat er nooit gevraagd wordt of de auto zelf bevalt. Want dat doet ie namelijk niet. Stoelen zijn oncomfortabel.
Verder is er ook geen individueel contact, dus zie niet wat ik hier op moet reageren.
Kitty
Jo Jahae
Dit is onze eerste Audi met Private Lease, maar we moeten zeggen het bevalt erg goed. Denk dat de volgende over 4 jaar weer op dezelfde manier gaat. Alleen vind ik de de interval tussen...Dit is onze eerste Audi met Private Lease, maar we moeten zeggen het bevalt erg goed. Denk dat de volgende over 4 jaar weer op dezelfde manier gaat. Alleen vind ik de de interval tussen de beurten 30000 km vrij groot, rij +/- 20000 en 22000 per jaar.
Tot dusver goed. Heb de auto nu 3/4 jaar in bezit. Nog geen beurten gehad