Prima, maar in geval van betaling eigen risico (bij schade) wordt er direct een factuur verstuurd met mededeling dat dit bedrag binnen 5 werkdagen wordt geïncasseerd. Volgens kan dit...Prima, maar in geval van betaling eigen risico (bij schade) wordt er direct een factuur verstuurd met mededeling dat dit bedrag binnen 5 werkdagen wordt geïncasseerd. Volgens kan dit zomaar midden in een maand, mensen hebben krijgen salaris eind van de maand !!
Tom Kwint
Super.
Ton Damen
Heb van dag een tot nu toe alleen maar problemen met deze "klasse" auto en zijn nog steeds niet opgelost ! Ben al heel vaak naar de garage hiervoor geweest , telkens weer...Heb van dag een tot nu toe alleen maar problemen met deze "klasse" auto en zijn nog steeds niet opgelost ! Ben al heel vaak naar de garage hiervoor geweest , telkens weer naar Gorinchem kost veel tijd en benzine en een Leenauto kosteloos kan volgens de garage niet volgens jullie contract ! Ben september 2020 met pensioen gegaan en dacht doe ik een audi om lekker met mijn vrouw wat te gaan reizen maar zelfs de navigatie werkte niet in Duitsland ! Dus de eerste zes maanden alleen reisjes Leerdam naar garage Gorinchem en terug en alleen maar grote teleurstelling en irritaties !