Gastouderopvangdetje

Geweldig snelle service

Beschrijf hier uw ervaring

Bestelde een zonnebank creme minstens 15 euro goedkoper als ergens anders en... kreeg gratis nog tube creme erbij twv 20 euro het leek wel sinterklaas!!?

lionell van es

Top bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

top bedrijf nogmaals en heb ook een extratje gekregen naast mijn bestelling en ik had het ook snel in huis helemaal top

Pamela Nobel

Overzichtelijke website en snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Behalve het bestelde artikel ook nog eens een gratis product. Wat een top service!

E. Boon

Wat een verrassing! De eerste keer dat ik bestelde via de site en dan gelijk een grote tube van een nieuw produkt als extra ontvangen! Ik ben al fan van jullie produkten en grote kans dat dit nieuwe... Wat een verrassing! De eerste keer dat ik bestelde via de site en dan gelijk een grote tube van een nieuw produkt als extra ontvangen! Ik ben al fan van jullie produkten en grote kans dat dit nieuwe produkt ook weer in het rijtje komt. Kan niet wachten op de échte zon.
Ik ben prima tevreden over de site, duidelijk, geen poespas en een snelle levering.
Tot de volgende keer!

Beschrijf hier uw ervaring

Bestellen via de site gaat zeer makkelijk, snelle orderbevestiging, snelle levering, alleen PostNL zorgt voor vertraging.

Vivienne

Eerste keer dat ik hier iets besteld heb, nadat de bestelling geplaatst is direct netjes een e-mail ontvangen met alle gegevens.

Beschrijf hier uw ervaring

Erg tevreden over de Australian Gold. Shop.nl . Blij verrast toen ik ook nog eens een gratis product aantrof waar ik erg blij mee ben.
Dank

Y. Bouzaghdoud

Geweldig

Heavenly!! ?

Emowtjee

Nooit teleurgesteld, prima producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Erg fijn product! Werkt lekker verkoelend als je verbrand. Maar ook erg fijn voor dagelijks gebruik na het douchen! Het product smeert lekker uit en trekt snel in zonder te plakken. Ook fijn is dat het een pomp is zodat je goed de hoeveelheid in de gaten kunt houden en er dus langer mee kan doen! Zeker het geld waard!

Henny de Beijer

Zeer snelle toezending van gekocht product.

Beschrijf hier uw ervaring

Flinke korting, producten overzichtelijk gepresenteerd

Michèle

Fijne service van Australian Gold Shop. Levering volgende werkdag en een volledige tube van een ander product om uit te proberen!

Beschrijf hier uw ervaring

Heel fijn product. Licht getint,maar dat verdwijnt op de huid. Zorgt er wel voor dat mijn huid er iets egaler uitziet en het is een fijne primer voor foundation. Blij dat ik een zonnebrand heb... Heel fijn product. Licht getint,maar dat verdwijnt op de huid. Zorgt er wel voor dat mijn huid er iets egaler uitziet en het is een fijne primer voor foundation. Blij dat ik een zonnebrand heb gevonden die niet vet is,vegan,dierproefvrij en beter voor het milieu dan chemische filters. Zeer tevreden!

Jolanda

Perfect

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering en fijne producten