B.D

Het is de 1ste x dat ik bij Australian Gold Shop bestel. Ik heb mijn bestelde producten op tijd ontvangen, goed verpakt. Ik ben ook goed op de hoogte gehouden geworden wanneer mijn pakketje bezorgd... Het is de 1ste x dat ik bij Australian Gold Shop bestel. Ik heb mijn bestelde producten op tijd ontvangen, goed verpakt. Ik ben ook goed op de hoogte gehouden geworden wanneer mijn pakketje bezorgd zou worden.

Beschrijf hier uw ervaring

Tot nu toe geen klachten!

Wellness Coaching

Johan Sjoers

Goede service

Beschrijf hier uw ervaring

De bestelling in snel geleverd met een duidelijke track en traject

R

marina lefever

super

Carine Meyvis

Zeer snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Ik gebruik de zonneprodukten al jaren en vind het nog altijd een heeel goed product . Is aan te raden !!!

Estella Smits

Zeer vriendelijke klantenservice, snelle verzending, en uiteraard goede producten!

Zie bovenstaand

Saskia Vos

goed

Els Gerinckx

Jaarlijks bestellen we hier onze vakantieproducten !

Beschrijf hier uw ervaring

Zoals steeds snelle levering. Alles heel netjes verpakt. Top ervaring steeds weer opnieuw. Zelfs gratis product dit keer bij in pakket ! Leuke verrassing !

Brigitte Willems

Beschrijf hier uw ervaring

Fijn spul alleen het pompje werkte niet gelukkig had ik de oude fles nog en deze gebruik ik nu op de nieuwe fles !!

Reactie Australian Gold Shop:

Goedemiddag,
Goedemiddag,
Bedankt voor je bericht naar de Australian Gold Shop. Wat vervelend dat je pompje niet werkte. Gelukkig is dit nu opgelost, als je in het vervolg nog een keer een probleem hebt met het pompje mag je ons altijd een mailtje sturen. Wij zullen dan gratis een nieuw pompje naar je toe sturen. Zo kunnen we je altijd snel van dienst zijn. :)
Anne namens Australian Gold Shop