Kim Lippens

Super

Beschrijf hier uw ervaring

Heel goed! Al van toen ik kind was kon ik met geen enkele zonnecrème in de zon, ik verbrande volledig! Met de Australian Gold 50 kan ik bruin worden en verbrand ik niet meer! Al jaren mijn favoriete... Heel goed! Al van toen ik kind was kon ik met geen enkele zonnecrème in de zon, ik verbrande volledig! Met de Australian Gold 50 kan ik bruin worden en verbrand ik niet meer! Al jaren mijn favoriete topper!

Angelien

Super bedrijf!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeker aan te bevelen! Goede en snelle levering! Bestel er altijd want het is gewoon super! Een dikke 10 waard!

Marianne Boere

Geweldig!

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk te bestellen. De omschrijvingen van de producten waren waardevol zodat ik een juist product kon kiezen. Kreeg bij de bestelling een gratis sample. Zeer netjes verpakt.

Walter Bogaerts

Goede ervaring, degelijke uitleg over de producten.
Snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Wij gebruiken al jaren Australian Gold, zowel voor de zonnebank als aan het strand etc.. de aftersun producten zijn ook top.
Vroeger andere merken gebruikt, na één maal Australian Gold te...
Vroeger andere merken gebruikt, na één maal Australian Gold te hebben gebruikt wil je niets anders meer. Kortom de producten zijn top.

Lilian van Haaren

Beschrijf hier uw ervaring

Fijne producten die zeer snel geleverd worden

Gea

Topproducten@

Beschrijf hier uw ervaring

Wat een fijne producten voor zowel zonnebank als in de zon.
Normaal nog wel eens uitslag van andere zonneproducten maar deze totaal niet.
Smeren fijn uit en de producten met bronzer zijn...
Wat een fijne producten voor zowel zonnebank als in de zon.
Normaal nog wel eens uitslag van andere zonneproducten maar deze totaal niet.
Smeren fijn uit en de producten met bronzer zijn helemaal ideaal, gelijk een kleurtje ipv wachten totdat je een beetje gekleurd bent.
Daarbij blijft de kleur ook veel langer aanwezig dan bij andere producten die ik gebruikt heb.
En dan nog het belangrijkste: ze verzorgen de huid ook nog eens heel goed! Twee in één dus ;)

Patrik Cruz da silva

Heel goed

Top

Sandra

Goede duidelijke webshop. De producten zijn fijn in gebruik; ze smeren goed uit en niet vettig. Kortom een aanrader voor zonnebank gebruikers. Snelle levering van de producten. Toppie !

Beschrijf hier uw ervaring

Goede beschrijving van de producten

Karin

Supersnel geleverd en beste zonnebrand!

Beschrijf hier uw ervaring

Heel snel geleverd na bestelling en dit is de beste zonnebescherming want ik verbrand nooit meer.

Kim van de m

Goed, snelle verzending, fijne producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Het bedrijf verzend snel de producten, heeft een goede kwaliteit aan zonne- en zonnebank producten. Je word goed op de hoogte gehouden via de mails. Meerdere betalingsopties, waardoor je betaling... Het bedrijf verzend snel de producten, heeft een goede kwaliteit aan zonne- en zonnebank producten. Je word goed op de hoogte gehouden via de mails. Meerdere betalingsopties, waardoor je betaling naar voorkeur kunt doen.