Michel Stokkingreef

Correcte afwerking!

Beschrijf hier uw ervaring

Snel geleverd en netjes verpakt

Antoine Cozyns

Correct

Leuk om samen te werken

isabelle brondeel

Bestellingen verlopen steeds correct, fijn dat er soms acties zijn, vorig jaar kreeg ik extra cadeau bij mijn bestelling, wat een fijne verrassing was. (helaas zijn producten op luchthaven in beslag... Bestellingen verlopen steeds correct, fijn dat er soms acties zijn, vorig jaar kreeg ik extra cadeau bij mijn bestelling, wat een fijne verrassing was. (helaas zijn producten op luchthaven in beslag genomen, wegens liquid in handbagage).

Beschrijf hier uw ervaring

Heerlijke geuren van zonnemelk, niet klevend en strijkt gemakkelijk uit, fantastische aloe vera after sun. Ik heb jullie producten reeds aan ontelbare mensen aangeraden, en iedereen is er tevreden... Heerlijke geuren van zonnemelk, niet klevend en strijkt gemakkelijk uit, fantastische aloe vera after sun. Ik heb jullie producten reeds aan ontelbare mensen aangeraden, en iedereen is er tevreden over.

Verhagen

Super snel

Beschrijf hier uw ervaring

Eerlijk en neemt telefoon op voor vragen

Paul Verdugt

In aanloop naar de zomer - dus zon en aangename temperaturen - bestellen wij onze Australian Gold producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Het werkt goed, het is lekker, het voelt goeden ruikt lekker.
Goede webshop, snelle aflevering

Ermy Van Den Berg

Duidelijke website. Snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Producten staan heel goed beschreven. Daardoor makkelijk te vinden wat je zoekt

Marianne Verlinden

Super snelle levering

Beschrijf hier uw ervaring

Het product gebruik ik al jaren. Ben er erg tevreden over. Als een van de weinige producten waar ik niet allergisch voor ben.

Adrienne Bekers van Riel

Leuke aanbiedingen,en snelle levering.

Beschrijf hier uw ervaring

Is een heerlijk zonneproduct ,lekker van geur,en je krijgt er een hele mooi bruine kleur van.

Yenne Cools

Top!

Beschrijf hier uw ervaring

Zeer makkelijk te bestellen. Duidelijke website, duidelijke uitleg van de producten. Verschillende betaalmogelijkheden ook zeer interessant. Ook de verzending ging snel. Goed verpakt en een leuke... Zeer makkelijk te bestellen. Duidelijke website, duidelijke uitleg van de producten. Verschillende betaalmogelijkheden ook zeer interessant. Ook de verzending ging snel. Goed verpakt en een leuke extra erbij.

Anne-Marie

Heel goed