Birgitte Kok

Fijne producten & lekker rap bezorgd

Beschrijf hier uw ervaring

Prettig om direct bij het merk te kunnen bestellen, nette aanbiedingen, snelle levering die goed verpakt is, met een leuke verrassend extra-tje erbij, superleuk! De Nothing But Black creme bevalt... Prettig om direct bij het merk te kunnen bestellen, nette aanbiedingen, snelle levering die goed verpakt is, met een leuke verrassend extra-tje erbij, superleuk! De Nothing But Black creme bevalt goed, ruikt aangenaam niet overheersend, bruining is top en de creme is verzorgend, trekt goed in en vrij snel.

Paulina Wessels

Bestelling supersnel in huis!!!!

Beschrijf hier uw ervaring

Ik gebruik alleen nog maar australian gold voor m'n kleurtje, echt wereldspul!!!!

Regina van Leeuwen

Goed en snel

Elke Riem Vis

Een goed bedrijf en veel keuze.

Beschrijf hier uw ervaring

Goede producten, voor iedere huid type. Snelle levering

Puck Van Keulen

Handige website, snelle levering en goed verpakt.

Beschrijf hier uw ervaring

Australian heeft fantastische producten, ik als roodharige met lichte huid gebruik het al jaren in de zon en op de zonnebank.
Het verzorgt mijn droge huid en ik wordt mooi egaal bruin zonder te...
Het verzorgt mijn droge huid en ik wordt mooi egaal bruin zonder te verbranden. Uiteraard wel de juiste factor gebruiken. Ik begin bij factor 30 en bouw af naar factor 15. Waardoor je veroudering van de huid ook tegengaat. Blij dar ik deze website heb ontdekt want de producten die ik gebruik zijn in de winkel vaak uitverkocht of niet verkrijgbaar 👍

Marja Schip Van 't

De bestellingen zijn altijd in orde en supersnel bezorgd

Beschrijf hier uw ervaring

Heerlijke produkten voor onder de zonnebank ruiken heerlijk en plakken niet heerlijkkkkk En in de zomer zonnen produkten .ik wil nooit meer wat anders

miranda hendriksen

Beste in zonneproducten

Snelle levering zoals altijd

Guido Beckx

Mijn ervaring is momenteel optimaal , met info over de producten en verzending opvolging

Beschrijf hier uw ervaring

Het is de eerste keer. Dat ik met jullie een bestelling plaatsen , als nu mijn verzending optimaal aan komt , dan overweeg ik toch nogmaals bestellingen met jullie te plaatsen .

Cj Mertens

Goed bedrijf en goede kwaliteit producten

Beschrijf hier uw ervaring

Mooie producten en snelle levering

Marien van Houweligen

Prima, correcte levering

Beschrijf hier uw ervaring

Wij gebruiken al 15 jaar Australian Gold met volle tevredenheid.