J Van der Linden

Goed snel geleverd verpakking ook op maat er zat ook van alles bij
Leuk

Beschrijf hier uw ervaring

S middags besteld andere morgen geleverd

An

Prima betrouwbaar site

👍

J van Oort

Overzichtelijke website met fijne producten.

Beschrijf hier uw ervaring

Makkelijk te bestellen én snelle levering.

Martine Baert

Eerste maal gebruik gemaakt van de produkten

nog geen

Danielle Kok

Super!

Snel verzonden, goede producten

J. van Oort

Fijne producten. Zuinig in gebruik

Beschrijf hier uw ervaring

Overzichtelijke website. Producten voor zon én zonnebank zijn super. Gebruiken al zeker 20 jaar Australië.

Laura

NOOIT WEER

Beschrijf hier uw ervaring

Nog niet eens 1 ster waard!! Slechtste service ooit!! Je bent maar een nummertje. Pronken met je bedrijf terwijl je je service op de klant laat liggen. Jou voor 100 anderen. Meest onprofessioneelste... Nog niet eens 1 ster waard!! Slechtste service ooit!! Je bent maar een nummertje. Pronken met je bedrijf terwijl je je service op de klant laat liggen. Jou voor 100 anderen. Meest onprofessioneelste bedrijf die ik ooit meegemaakt heb wat slecht! Zonnebrand crème is 1 grote fabel. Het lijkt of je er bruiner er door wordt maar je kunt het er zo weer vanaf wassen. En dan ook nog zeggen very water resistant maar ondertussen wel vlekken omdat het nat wordt. Nog nooit zo'n slecht bedrijf meegemaakt!

Michel Vierwind

Snel en makkelijk bestellen met een overzichtelijke website.

Beschrijf hier uw ervaring

Ik bestel al jaren de producten via de officiële website. Deze is erg overzichtelijk en de product omschrijving is uitgebreid en duidelijk omschreven. Het gehele bestelproces werkt snel en je wordt... Ik bestel al jaren de producten via de officiële website. Deze is erg overzichtelijk en de product omschrijving is uitgebreid en duidelijk omschreven. Het gehele bestelproces werkt snel en je wordt goed op de hoogte gehouden in welke fase je bestelde producten zijn.

Lilian Achten

Supersnelle levering alles netjes verpakt.

Beschrijf hier uw ervaring

Hele fijne producten voor in de zon en voor de zonnebank ik wil nooit meer iets anders

J Clarijs

Prima producten worden er geleverd

Beschrijf hier uw ervaring

Werkt goed ben er zeer tevreden over