Larissa

Top bedrijf! Levert snel en goede zon producten voor zowel normaal als onder de zonnebank.

Beschrijf hier uw ervaring

Bestel al jaren bij Australian gold en wil niks anders. De producten gaan elk jaar weer mee op vakantie naar het buitenland.

Pete Niesten

Ik koop al jaren Australische gold dat zegt toch genoeg.

Top top top

Remco

Duidelijke website snelle levering

Ewelina Kucharska

Geweldig, altijd leuke cadeu bij aankoop ?

Beschrijf hier uw ervaring

Product is the best, overal beschikbaar, ook in Mexico tijdens vakantie in winter, I love it

ReginaSatter

Heel fijn bedrijf

Beschrijf hier uw ervaring

Ontzettend lekkere en goede producten.

Maartje Buijks

Top

Top

Gerald Berbee

Producten zijn gemakkelijk te bestellen en worden super snel geleverd !

Beschrijf hier uw ervaring

Geweldige producten en super bruiner.

Luuk

Leerde Australian Gold kennen op vakantie, een vriend van mij gebruikte deze producten. Heerlijk, goed beschermend en snel bruin!

Beschrijf hier uw ervaring

Een woord: TOP! Mijn persoonlijke kortingscode, na aanmelden van de nieuwsbrief, werkte niet. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, zij hebben mij vriendelijk te woord gestaan. Een paar... Een woord: TOP! Mijn persoonlijke kortingscode, na aanmelden van de nieuwsbrief, werkte niet. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice, zij hebben mij vriendelijk te woord gestaan. Een paar minuten later had ik de kortingscode al ontvangen in mijn mailbox.

Producten werden keurig geleverd met daarbij nog een extra gratis bril met UV-protectie en een zonnebrand sample. Producten zijn van top kwaliteit en ben nu met een beetje zon al heerlijk bruin geworden!

ronny verhelle

Al vele jaren content van jullie producten

Beschrijf hier uw ervaring

beter kan je niet vinden

Leon Scheers

Heel goed.

Beschrijf hier uw ervaring

Altijd correcte levering,en ze hebben uitstekende producten.