Wendy Mariens

Lizette Massa

Prima besteld en binnen 24 uur geleverd

Top geregeld binnen 24 uur bezorgd

Vin

Al diversen jaren koop ik hier, gewoon omdat ze altijd iets extra geven.

Beschrijf hier uw ervaring

Snel, goedkoop en ruim assortiment

Koen

Duidelijke site en snelle levering, al vaker besteld en mooie producten, helaas werkt de pomp op de fles van de Forever After niet deze keer. Zit wel op de fles maar hoevaak we ook proberen er komt... Duidelijke site en snelle levering, al vaker besteld en mooie producten, helaas werkt de pomp op de fles van de Forever After niet deze keer. Zit wel op de fles maar hoevaak we ook proberen er komt niets uit dat is een nadeel, nu lepelen we het er wat uit maar is niet zoals het hoort te zijn, en daardoor gebruik je natuurlijk meer en wordt het een smeerboel. Het product zelf is heerlijk.

Beschrijf hier uw ervaring

Zoals hierboven al aangegeven alles is altijd super geregeld, maar deze keer werkt het pompje van de fles van forever after helaas niet. Dit kan een keertje gebeuren, lijkt wel verstopt te zitten.

Daniëlle Van Putten

Goede website en snelle levering

Goede producten met beschrijving

Boy Van de Liefvoort

Super fijn ! Duidelijke uitleg over producten

Beschrijf hier uw ervaring

Hele fijne uitleg over alle producten. Heb altijd goede ervaring met alle producten. Gebruik de producten van Australian heel wat jaartjes en nog nooit heeft het mij tegengestaan.

Vicdan Cekic

Super snelle service heel makkelijk en betrouwbaar ??

Beschrijf hier uw ervaring

Ja jullie verkopen se beste zonneproducten die ook nog eens supersnel bezorgd word wat kan een klant nog meer willen : alle producten doen wat ze beloven ?

Melanie Houkes

Snelle levering goede producten en veel keus

Beschrijf hier uw ervaring

Super snel verzonden en heel veel keus en niet duur

Maria

Snelle levering, mooie kortingsacties.

Beschrijf hier uw ervaring

Snelle levering, mooie kortingsacties, duidelijke website.

Chantal Oudeboon

Bestelling werd snel geleverd