Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

René

Was een beetje uit de buurt maar de moeite waard.

Mijn auto stond er netjes bij en na de proefrit besloten om deze te kopen. Na onderhandelen over de inruil nieuwe auto gelijk meegenomen.

Meindert

Netjes behandeld, goede service.

Service is top

Zeer correcte verkoper. Niet opdringerig, maar laat de klant rustig op zijn gemak kijken en beantwoord de vragen die gesteld worden. De koop afhandeling snel en efficient.

Ben

Prima ervaring, snelle afhandeling en komt afspraken na.

Vriendelijk, transparant, komt afspraken na.

Eerlijke garage, fijne communicatie.

R.Heijndijk

Na aanschaf van onze vijfde auto bij Lex Roelofs weer dik tevreden.
Kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Betrouwbaar, eerlijk , behulpzaam.

Majkel

Ik heb bij autobedrijf LEXROELOFS een Opel Insignia gekocht . Fijn bedrijf . Auto is OKE ! Groeties .

P v Arkel

(Bewerkt)

Afspraak gemaakt voor een proefrit de auto stond keurig klaar op afgesproken tijdstip, tijdens de proefrit een kleinigheidje ontdekt, dit is keurig in orde gemaakt. Na een aantal dagen konden we de... Afspraak gemaakt voor een proefrit de auto stond keurig klaar op afgesproken tijdstip, tijdens de proefrit een kleinigheidje ontdekt, dit is keurig in orde gemaakt. Na een aantal dagen konden we de auto ophalen en deze stond keurig gewassen voor ons klaar.

De service van dit bedrijf is super goed

wulms

Duidelijk en correkt

betroubaar

Peter van Diepe

Klantvriendelijk, heldere en open communicatie, eerlijk en betrouwbaar, attent en meedenkend!!!
Bij bezichtiging is door mij per ongeluk schade veroorzaakt aan de auto. De medewerkers namen dit heel sportief op en hebben naar oplossingen gezocht, waarbij beide partijen samen tot volle tevredenheid tot elkaar zijn gekomen!! Top bedrijf!!!