Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

Manja

Fijn bedrijf
aardige mensen
en gezellig bedrijf

erg klantvriendelijk

Heuvelmans

Zeer goed. En zeer vriendelijk.

Gino Geraads

Ik heb hier vandaag mijn eerste wagen gekocht. De Chevrolet Aveo. Fijne wagen en rijdt heerlijk. Zeker geen spijt van de aankoop!

Communicatief, zeggen wat er gedaan wordt/gedaan kan worden qua verzekering etc.

Nvt.

Kim

Vriendelijk en behulpzaam personeel.

Vriendelijk

Mike

Mooi bedrijf. Professioneel personeel, mooie auto voor een goede prijs.

Geen tips of verbeterpunten, blijf zo door gaan

LE

Fijn autobedrijf. Mooie auto’s voor goede prijzen. De afhandeling ging helemaal prima. Van te voren de recensies hier gelezen. Iedereen geeft tienen, maar ik kan me 100% bij aansluiten. Nemen de... Fijn autobedrijf. Mooie auto’s voor goede prijzen. De afhandeling ging helemaal prima. Van te voren de recensies hier gelezen. Iedereen geeft tienen, maar ik kan me 100% bij aansluiten. Nemen de tijd voor je en dringen absoluut niets op. Er is veel kennis over heel veel verschillende automerken. Echt een aanrader voor als je op zoek bent naar een ‘nieuwe’ auto.

Zoals ik al beschreef eigenlijk: goede service, veel vakkennis, goede prijzen, mooie auto’s.

Ik kan ze niet bedenken.

Rob Snijders

Vriendelijk ontvangen

Goede medewerkers

2x testrit gemaakt, geen enkel probleem.

Auto gekocht, goede en snelle afhandeling.

Zeer vriendelijk
Mooi aanbod aan auto's
Goede prijsklasse

Auto voor zoon gekocht en direct goede afspraken kunnen maken. Auto stond klaar. Kon eerst even zelf checken/kijken.
Afspraak gemaakt voor volgende dag. Mocht auto meenemen naar eigen garage...
Afspraak gemaakt voor volgende dag. Mocht auto meenemen naar eigen garage voor korte inspectie. Deal gemaakt over prijs van auto. Auto gekocht.

Goed aanbod / kundige medewerkers / snelle service / goede afhandeling / beleefd en netjes.

NVT

Denise Willems

Ik ben blij met het werk dat zij leveren.

De prijs kwaliteit, goed!

Ik heb een auto gekocht, na 15 jaar trouwe klant. Echter miste ik wel een tegemoetkoming in de grote beurt die ik erbij wilde. Deze heb ik bovenop de auto prijs mogen betalen.

Reactie Auto-roelofs.nl:

Goedemorgen Denise,
Bedankt voor de aankoop van jouw Ka. We waarderen het zeer dat je een vaste klant bent.
We hanteren scherpe meeneemprijzen en aanvullende afleverpakketten. In de...
Goedemorgen Denise,
We hanteren scherpe meeneemprijzen en aanvullende afleverpakketten. In de meeneemprijs zit inderdaad geen onderhoudsbeurt. Wel een controlebeurt.
Mede hierdoor kunnen we extra scherpe prijzen hanteren. We geven iedere klant de mogelijkheid om zelf te kiezen wat belangrijk voor hem of haar is en zodoende ook alleen maar te betalen voor hetgeen er afgenomen wordt.
Wij zien dit als maatwerk en beschouwen dat als een voordeel. Wanneer we standaard onderhoud zouden uitvoeren, zouden we onze prijzen moeten verhogen. In jouw geval zou dit op hetzelfde neer zijn gekomen.
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs