Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

Uitstekend

flexibiliteit

We kregen goed advies bij de aankoop van onze auto.

Ruime keuze, vriendelijke verkopers en gezellige sfeer. Goede koffie gehad.

Rik van Kesteren

Zeer positieve ervaring met nette mensen die er zijn om jouw een goede dienst te leveren in plaats van een auto aan te smeren.

Zeer vriendelijke mensen die je gelijk aanspreken en helpen daar waar nodig. Afspraken maken ging ook makkelijk en contact verliep soepel.

Als mensen even moeten wachten zou er thee of koffie aangeboden mogen worden.

Reactie Auto-roelofs.nl:

Goedemiddag Rik,
Bedankt voor jouw positieve review. Het aanbieden van koffie zal er door de hectiek bij ingeschoten zijn. Excuses daarvoor en bedankt voor de tip.
Met vriendelijke...
Goedemiddag Rik,
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs

(Bewerkt)

Auto gekocht, was mooi in orde.
Behulpzaam en vriendelijk personeel.

C basten

Wij hebben als zeer prettig ervaren

Duidelijk overleg over zaken

Schmitz

Wij hebben hier een fijne en goede ervaring mee.
Service is erg goed en nemen hun verantwoordelijkheid waar nodig. Kortom een heel prettig bedrijf.

goede service afhandeling.

heb geen tips verder

lindsy

Het was een hele goede en fijne service tijdens de koop van mijn eerste eigen auto!

De mensen die er rond lopen zijn heel vriendelijk wn helpen je graag verder.

Wij hebben een hele goede ervaring bij autobedrijf roelofs. Goed geholpen en goed advies gekregen. Top service

Ze hebben onze oude auto opgehaald terwijl die eigenlijk niet meer starten en wij niet goed wisten waar we hem laten moesten.

Angela

Onlangs fijne auto gekocht en oude ingeruild. Daarna beroep gedaan op garantie. Na overleg en terugkoppeling over oplossing, reparatie laten uitvoeren door eigen garagebedrijf (ook vanwege afstand).... Onlangs fijne auto gekocht en oude ingeruild. Daarna beroep gedaan op garantie. Na overleg en terugkoppeling over oplossing, reparatie laten uitvoeren door eigen garagebedrijf (ook vanwege afstand). Reële afspraken kunnen maken. Alles naar volle tevredenheid afgehandeld. Plezierig zaken doen op deze manier.

Goede service, klantvriendelijk, betrouwbaar, zakelijk, eerlijk.

Angela

Onlangs fijne auto gekocht en oude ingeruild. Daarna beroep gedaan op garantie. Na overleg en terugkoppeling over oplossing, ook vanwege afstand, door eigen garagehouder reparatie laten uitvoeren.... Onlangs fijne auto gekocht en oude ingeruild. Daarna beroep gedaan op garantie. Na overleg en terugkoppeling over oplossing, ook vanwege afstand, door eigen garagehouder reparatie laten uitvoeren. Reële afspraken gemaakt en naar volle tevredenheid afgehandeld. Plezierig zaken doen op deze manier.

Goede service, klantvriendelijk, betrouwbaar, zakelijk, eerlijk.