Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

Auto gekocht die in primabstaat verkeerde en oude auto ingeruild tegen een redelijke prijs

Vriendelijk personeel, weten waar ze het over hebben

Eerst op de site gekeken wat er te koop stond, daarna zonder afspraak gaan kijken. Men geeft je eerst de tijd om wat rond te lopen en als je vraagt om advies, wordt je zeer vriendelijk geholpen.... Eerst op de site gekeken wat er te koop stond, daarna zonder afspraak gaan kijken. Men geeft je eerst de tijd om wat rond te lopen en als je vraagt om advies, wordt je zeer vriendelijk geholpen. Uiteindelijk een auto gekocht.

Betrouwbare verkopers met verstand van zaken.

Een gewoon degelijk bedrijf met niet teveel mensen op kantoor en een niet al te duur pand wat de consument uiteindekijk toch moet betalen.Medewerkers of verkopers hebben ook nog eens kennis van wat... Een gewoon degelijk bedrijf met niet teveel mensen op kantoor en een niet al te duur pand wat de consument uiteindekijk toch moet betalen.Medewerkers of verkopers hebben ook nog eens kennis van wat ze verkopen.

Volgens mij heb ik die hierboven al genoemd.

Zou het niet weten.

Van Stiphout

Vriendelijke mensen, nemen de tijd.

Erik

Erg fijn bedrijf, heel tevreden over de service bij de aanschaf van mijn nieuwe auto!

Klantvriendelijk, meedenkend en scherpe prijzen.

Geen.

Prettige ontvangst. Vooraf gebeld voor welke auto we zouden komen. Die stond bij aankomst gereed voor een testrit.
Afhandeling ook erg prettig.

Prettige communicatie.

Peter Both

Top bedrijf. Goede en vriendelijke service. Snel en meedenkend. We zijn teruggekomen (2e aankoop) na onze prima eerste ervaring. Dit zal ook zeker niet de laatste keer zijn.

Nog niet ervaren wat anders zou kunnen. Ga zo door

Hans

Zeer goed ontvangst,helemaal niet opdringerig,eerlijke (door achteraf ervaring/bevinding) uitleg over alle belangrijke zaken omtrent de betreffende keuze auto en garantie afspraken uitstekend... Zeer goed ontvangst,helemaal niet opdringerig,eerlijke (door achteraf ervaring/bevinding) uitleg over alle belangrijke zaken omtrent de betreffende keuze auto en garantie afspraken uitstekend nagekomen.
Eigenlijk alles correct en vooral zoals het hoort prima afgehandeld...

Eerlijkheid en daardoor betrouwbaar

R.Heijndijk

Reeds onze vierde auto gekocht bij Lex Roelofs en zeer tevreden.

Niet opdringerig vriendelijk en eerlijk .Geen onzin verhalen.

Snelle communicatie, hartelijke ontvangst door iedereen die daar aanwezig was.

Vriendelijkheid, correctheid, betrokkenheid van alle medewerkers.

neen