Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

Hans

Weet hoe met potentiële kopers om te gaan! Na telefonische afspraak stond de auto bij aankomst klaar voor bezichtiging en proefrit. Vriendelijke ontvangst door eigenaar en zijn assistent. Open stijl... Weet hoe met potentiële kopers om te gaan! Na telefonische afspraak stond de auto bij aankomst klaar voor bezichtiging en proefrit. Vriendelijke ontvangst door eigenaar en zijn assistent. Open stijl van onderhandelen.

Zie boven. Na goed bevallen proefrit en beoordeling inruilauto vlot de deal gesloten en de formaliteiten afgehandeld en 2 uurtjes later reed ik met m'n nieuwe aanwinst weer huiswaarts!

Geen, houden zo!

Klantvriendelijk

Jan

Goede correcte behandeling Geen geheimen of onzin verkopen TOP service

Goede ontvangst .Laten je relaxt over het terijn lopen zonder opdringerich te verkopen,En de proefrit mocht alleen

Goede ervaring.

beloftes worden nagekomen.

prijzen incl. garantie.

Reactie Auto-roelofs.nl:

Goedemorgen heer Abels,
Bedankt voor uw positieve reactie.
Goedemorgen heer Abels,
Bedankt voor uw positieve reactie.
Wij laten onze klanten zelf kiezen tussen de scherpe meeneemprijs of aanvullende garantie. Wij beschouwen deze keuzevrijheid juist als een sterk punt. Maatwerk. Indien we standaard garantie zouden leveren, zouden we onze prijzen moeten verhogen.
U heeft zelf trouwens gekozen voor de scherpe meeneemprijs.
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs

Bastiaan Ghielem

Recent een vw polo gekocht bij Andy, topservice en eerlijk, absoluut een aanrader! Mvg Bastiaan Ghielen

GHJ Lenssen

Erg goede en snelle service. Geen verkooppraatjes gewoon eerlijk en oprecht.

Eerlijk advies, geen opdringerig gedrag. Vriendelijk en oprecht.

nvt

Menno

Ik ben erg blij dat er in deze tijden nog eerlijke handelaren zijn. We hebben recent onze 2e aankoop bij Lex Roelofs gedaan. Net zoals de vorige keer worden de afspraken 100% nagekomen met een zeer... Ik ben erg blij dat er in deze tijden nog eerlijke handelaren zijn. We hebben recent onze 2e aankoop bij Lex Roelofs gedaan. Net zoals de vorige keer worden de afspraken 100% nagekomen met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. We komen de volgende keer zeker weer terug!

Prijs/kwaliteit, Service, vriendelijkheid, meedenken met de klant en niet opdringerig

geen, blijf zo doorgaan.

Vince

Voor mijn vriendin opzoek gegaan naar een 2e auto. uitgekomen bij Lex Roelofs die een mooie auto had staan voor een mooie prijs. Nadat we een rondje hadden gelopen werden we meteen goed geholpen.... Voor mijn vriendin opzoek gegaan naar een 2e auto. uitgekomen bij Lex Roelofs die een mooie auto had staan voor een mooie prijs. Nadat we een rondje hadden gelopen werden we meteen goed geholpen. Duidelijke uitleg, veel kennis in huis.
Na de proefrit meteen besloten de auto te kopen.
Je wordt hier nog echt persoonlijk geholpen!

Je wordt netjes en persoonlijk geholpen. prijs/kwaliteit is top!

Driessen

Auto gevonden via marktplaats, goed behandelt en de auto is uiteraard ook goed bevonden

Niet te formeel, gewoon normaal en netjes zoals het hoort

Hele goede ervaring. Oprecht in het geven van advies en erg blij met mijn aankoop.