Resultaat
Medewerkers
Product presentatie
Het nakomen van de afspraken
Communicatie

Wesley Nottelman

Een zeer professioneel bedrijf en heel erg gericht op klantvriendelijkheid

Top service en klantvriendelijkheid

Beste Wesley,
Nogmaals bedankt voor de aankoop. Super dat je jouw ervaring op deze wilt delen!

Sabine

Deskundige medewerkers die de tijd nemen voor je. Geen pushen door verkopers maar normale alledaagse behandeling. Denken met je mee en zeer behulpzaam.

Nemen de tijd. Goed advies. Geen geheimen.
Afspraak is afspraak.

Nvt

Hoi Sabine,
Hartelijk bedankt voor jouw complimenten en bedankt voor het vertrouwen.
We hopen dat je hele fijne kilometers gaat ervaren in jouw nieuwe ASX.

Arjan van Bragt

Duidelijk, helder en prima service

Auto gekocht, zonder verrassingen of 'trucjes' - heldere afspraken, duidelijke uitleg en vriendelijke ontvangst

Beste Arjan,
Dankjewel voor jouw positieve review en heel veel plezier gewenst met jouw nieuwe VW Tiguan!

G.

Duidelijke informatie, open communicatie.

Vrijheid auto extern te keuren.

Iets warmere ontvangst bij besluit tot koop zou wel welkom zijn. Denk aan een kopje koffie, etc.

Beste Guus,
Dankjewel voor jouw beoordeling en jouw tip. Excuses voor de drukte tijdens jouw bezoek.
Heel veel plezier met de Alfa!

Till Hoeijmakers

Verwacht hier geen dure moderne showroom op een groot industrieterrein, maar een eerlijk autobedrijf met vriendelijke gastheren in een klein gehucht buiten het dorp.
Ze nemen alle tijd voor...
Ze nemen alle tijd voor je, hebben verstand van zaken en je kunt goed handelen.
Het is niet mijn 1ste auto die ik hier gekocht heb en voorlopig ook niet de laatste.

Altijd kwalitatief goede occasions
Komen afspraken na en hebben veel ervaring

Hoi Till,
Hartelijk bedankt voor deze fijne review en heel veel plezier gewenst van jullie Honda.
Tot ziens!

Marjolijn Rutten

Prima service!

Geen dure showroom en geen gladde verkooppraatjes.

Beste Marjolijn,
Dankjewel voor het delen van jouw ervaring. We wensen je heel veel plezier van jouw mooie Sportage!

Ruben Adam

Goede ervaring. Vriendelijk personeel. Nemen ruim de tijd voor je.

Informele professionaliteit

Reactie Auto-roelofs.nl:

Dankjewel Ruben! Veel plezier met de Golf!

Simons

Vertrouwen naar de klant , om eigen garage bedrijf auto te laten controleren op gebreken

Reactie Auto-roelofs.nl:

Dank u wel mijnheer Simons. Heel veel plezier met uw nieuwe Ford!

B.Heijnen

Auto gekocht

Mocht het geld overmaken

Reactie Auto-roelofs.nl:

Bedankt voor de positieve beoordeling en veel plezier gewenst met de nieuwe Citroen!

van Leuven

Wij zijn tevreden over het bedrijf en zouden het anderen aanbevelen. Mijn vader rijdt nu 2 weken in de auto en hij is blij met de gemaakte keuze.

geen verkooppraatjes. gewoon eerlijk advies

We hadden een afspraak gemaakt, mijn vader is slecht ter been en we moesten toch een tijdje wachten.de auto stond nog weggestopt en het duurde voor hem eigenlijk te lang voor we een proefrit konden... We hadden een afspraak gemaakt, mijn vader is slecht ter been en we moesten toch een tijdje wachten.de auto stond nog weggestopt en het duurde voor hem eigenlijk te lang voor we een proefrit konden gaan maken.

Goedemiddag mevr. Van Leuven,
Bedankt voor de positieve review. Vervelend dat u heeft moeten wachten. Excuses daarvoor. Het was op dat moment erg druk.
We wensen uw ouders heel veel plezier...
Goedemiddag mevr. Van Leuven,
We wensen uw ouders heel veel plezier met de Renault Captur!
Met vriendelijke groeten,
Lex Roelofs