Vond je het bestellen gemakkelijk?

Scherpe prijzen en een leuk bedrijf. 3e x besteld nu

zie boven

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Lekker zo laten

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Mooi om te vernemen dat we zulke trouwe klanten hebben. Dat doet ons ook goed. Daar doen we het voor!

Prima vlotte levering

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Fijn dat je tevreden bent. Veel plezier van de de aankoop !
Autobanden Prijsvechter

Prima webwinkel. Goede informatievoorziening. Redelijke levertijd (banden komen uit Duitsland dus het duurt een aantal dagen) Maar daardoor wel een hele scherpe prijs.
Echt een aanrader.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Bedankt voor deze prima review. Niet alle banden komen uit Duitsland, wij verzenden ook vanuit de depots in Nederland en België. Daarom houden we 2 werkdagen aan.
Via een expressdienst...
Via een expressdienst leveren, zoals bijv Coolblue, dat doen wij niet. Dit is te belastend voor het milieu, aangezien er dan apart voor een order gereden moet worden.

C de Jong

(Bewerkt)

Goed!

Gemak,prijs,snelheid

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Bedankt voor deze review. Wij zijn pas tevreden als jij het ook bent. Wij wensen je veel plezier met de nieuwe banden.
Autobanden Prijsvechter

Laat bezorgt door de kut dpd bezorger had niet verwacht zo laat bezorgt wordt niet aanrader

Stoppen met dpd bezorger ze zijn leugenaars

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Beste heer ( naam bij ons bekend )
Beste heer ( naam bij ons bekend )
Uiteraard vinden wij het ook vervelend dat de banden 1 dag later zijn geleverd dan eigenlijk zou moeten. Volgens DPD zijn ze bij u op de gewenste tijd geweest, maar was er niemand aanwezig.
Helaas kunnen wij dit niet controleren en hebben wij hierover ook geen mening of dit wel of niet zo is.
Wat wij wel adviseren is, om nooit op het laatste moment te bestellen.
Indien iemand 2 dagen tevoren besteld, voordat de banden geplaatst moeten worden ( nadruk op moeten) , dan hoeft er maar een klein dingetje mis te gaan, om de boel in de war te schoppen.
Gelukkig komt 99% op tijd, maar soms loopt het uit om welke reden dan ook. Verkeerd geladen, niemand thuis of wat dan ook.
Het devies is om om tijd te bestellen, dan zijn ze nooit te laat.

Alles in orde

Aanlevering bij montagepunt

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Hartelijk dank voor je review. Fijn dat je ons 10/10 geeft. Vertel het door :-)
Autobanden Prijsvechter

De webwinkel biedt goede zoekmogelijkheden, zodat je de banden die je wilt hebben in overeenstemming met jouw voorkeur kunt selecteren. Snel en gemakkelijk.

De aantrekkelijke prijzen van de banden.

Ik zou zo geen zwak punt kunnen noemen.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Wat leuk dat de webwinkel helemaal voldeed aan de verwachtingen en de prijzen ook konden bekoren. We zijn niet voor niks prijsvechter. Daar doen we het voor.
Bedankt
Met vriendelijke...
Bedankt
Autobanden Prijsvechter

Makkelijk te bestellen en snel geleverd

Makkelijk en snel

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Leuk te vernemen dat alles naar wens was. Laat je familie en vrienden maar komen :-) Veel plezier van de aankoop !
Autobanden Prijsvechter

Goede en duidelijke informatie via website, gemakkelijke bestelprocedure, zeer snelle levering.

Lage prijzen

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Bedankt voor uw review. Fijn dat u tevreden bent over de gehele gang van zaken.
We zien u graag nog eens terug.
Met vriendelijke groet

A.A. Sanders

Leveringstermijn op de site komt overeen met werkelijke levering. Inmiddels meerdere keren banden gekocht. Altijd probleemloos.

Gewoon heldere site .

De mogelijkheid verschillende banden met elkaar te vergelijken in een overzicht.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Wat leuk dat u wederom bij ons terug bent gekomen en hartelijk dank voor de fijne review.
Met vriendelijke groet
Daniël