Vond je het bestellen gemakkelijk?

Mark S.

Vond op de site zeer snel wat ik zocht en was zeer tevreden over de snelle levering.

Grote keuze

gooedkiekke

Gewoon goed, netjes op tijd geleverd

communiceren goed

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

de Waal

Alles is prima verlopen.

Bestelprocedure werd aan de hand van een video duidelijk gemaakt. Goede prijsstelling. Prettig dat je voordat je bestelt kunt zien welke montagepartners zijn aangesloten. Goede informatie over de... Bestelprocedure werd aan de hand van een video duidelijk gemaakt. Goede prijsstelling. Prettig dat je voordat je bestelt kunt zien welke montagepartners zijn aangesloten. Goede informatie over de montagepartners. Het verzoek om de montagepartner te beoordelen zegt mij dat Autobanden prijsvechter waakt over de kwaliteit van de aangesloten montagepartners. En voor mij last but not least het Thuiswinkel waarborg.

Geen.

Scherpe prijzen

Heel goed

Prijs & kwaliteit.

Nvt

Ik heb al een aantal keer naar tevredenheid bij jullie banden besteld,.
De website is goed overzichtelijk en je kan goed op filteren op maten , merken noem maar op.

De levering is tot nu toe altijd binnen de 2 werkdagen!

Steenbeek

Snelle goede afhandeling via de website en de levering op de eind bestemming ?

Geen op of aanmerkingen

Rob

Ruim assortiment, concurrerende prijzen en een snelle levering. Wat wil je nog meer!

Putte C.

Allemaal prima in orde

Goede prijs. Behoorlijk assortiment. Info over levering was ook prima

Roelof Sikma

Zeer goed

goede service en snelle levering

nvt