Vond je het bestellen gemakkelijk?

j.g.Spanjaard

Slechte kwaliteit van bezorging.

Heb op 21/11/2017 banden besteld maar nog niet binnen duurt veel te lang.

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Slechte kwaliteit.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Beste heer Spanjaard,
Helaas heeft uw order vertraging opgelopen, doordat u bij de bestelling geen huisnummer had opgegeven. Daardoor kon DPD niet tijdig leveren.
Inmiddels is uw order...
Beste heer Spanjaard,
Inmiddels is uw order geleverd.
Met vriendelijke groet.
Etienne Persijn
Autobanden Prijsvechter

Mollie

Prijs

Ron

Een hele goede en sneller service.
Duidelijke website
En snel geleverd

Banden info

Assortiment van banden

Vink

Top. Goed geholpen en je wordt niet afgezet.
Zeker een aanrader om hier je banden te halen.

Ja geeft advies op maat.
Leveringen zijn op tijd

Hub Steijns

Nu voor de 2de keer banden besteld. Zeer tevreden.

Zeer duidelijke informatie, ook voor de leek

prima webwinkel, geen verdere verbeterpunten te melden

Marek

Top bedrijf. Top kwaliteit .scherpe prijs

Ik kon zwakste punt niet vinden

Super, goede prijs. Eerder bij een concurrent besteld, wilde ik deze bellen kreeg ik een buitenlands sprekende man aan de lijn. Nu gekozen voor jullie. Wel gewoon Nederlands bedrijf

Prijs

Niks gevonden

Just - T - Design bv

Altijd goed en duidelijk
We hebben al een aantal keer banden besteld.

Goeie prijzen en product informatie.

Heb er geen :)

Henk Visscher

De webwinkel is goed en informatief.

Eenvoud en flexibiliteit

Aanvankelijk werden de banden aangeboden, maar kon ik niet bestellen. Na telefonisch contact is deze mogelijkheid hersteld, echter waren andere prijzen van toepassing i.v.m. de wijziging van... Aanvankelijk werden de banden aangeboden, maar kon ik niet bestellen. Na telefonisch contact is deze mogelijkheid hersteld, echter waren andere prijzen van toepassing i.v.m. de wijziging van toeleverancier.
Advies: met regelmaat bestelmogelijkheid checken van de eigen website

Arnout

Snelle levering. Met de track and trace weet je ongeveer wanneer je bestelling binnen kan komen.