Vond je het bestellen gemakkelijk?

Martin Bosch

Prima banden en ruime keus. Goede levering.

Het track en trace nummer is erg handig.

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Ik heb er geen gevonden.

Posno

Zeer goed

Duidelijkheid

Nieuwe banden besteld en laten afleveren bij montagepunt.

Goede prijs

Angelique vd Hoek

Zeer goed, scherpe prijs voor banden

Ja, de prijs en de levering waten top

niets

Marianne

Prima site, goede prijs

Duidelijk

Track en trace proces is slecht. Om 9 uur bekijk ik de status; banden in verdeelcentrum. Ben even weg en banden worden bezorgd, achter mijn afvalcontainers gelegd met een kaartje in de brievenbus,... Track en trace proces is slecht. Om 9 uur bekijk ik de status; banden in verdeelcentrum. Ben even weg en banden worden bezorgd, achter mijn afvalcontainers gelegd met een kaartje in de brievenbus, dat de banden zo afgeleverd zijn. In track en trace systeem zijn dan ineens alle tussenfases in ingevuld. Er is tussentijds in proces dus niet gescand, zo kan ik niets met dit systeem.

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Geachte klant ( naam bij ons bekend )
Onze excuses dat DPD dit zo heeft gedaan.
Geachte klant ( naam bij ons bekend )
Onze excuses dat DPD dit zo heeft gedaan.
Allereerst mag DPD van ons de banden niet zomaar ergens neerleggen. Hiervoor hebben wij geen toestemming gegeven aan DPD. Wij zullen ons dan ook hierover beklagen.
Ten tweede is het spijtig dat DPD de pakketinformatie niet had geupdate. Uiteraard zullen we dit ook wegleggen bij hen. Normaliter hebben zij dit altijd prima op orde.
Autobanden Prijsvechter

Goede ervaring, snelle levering, goede prijs.

Prijs ,levering, assortiement

Zou het niet weten na een levering.

Gaya

Na bestelling direct gebeld door montagepunt. Kon al 1 dag later terecht voor de montage. Top geregeld. Ben een stuk voordeliger uit dan bij de kwikfit.

Ja , snelle levering en montage en het ontvangen van trackingnummer, zodat ik kopn zien dat mijn banden waren geleverd

Ernst

Het bedrijf heeft mij niet gebeld dat de banden binnen waren. Na vier werkdagen na de verwachte binnenkomst ( melding van jullie E mail) het bedrijf gebeld. Deze vraag ook bij hun neer gelegd, waarm... Het bedrijf heeft mij niet gebeld dat de banden binnen waren. Na vier werkdagen na de verwachte binnenkomst ( melding van jullie E mail) het bedrijf gebeld. Deze vraag ook bij hun neer gelegd, waarm ik niet gebeld ben? Zij gaven aan dat zij van jullie geen tentoon en naam bij de banden geleverd krijgen.

?

Mis kosten. Oor het omleggen van de band om de velg en balanceren

Reactie Autobanden Prijsvechter:

Beste Ernst.
Allereerst onze excuses dat het montagepunt niet heeft gebeld.
U stelt dat het montagepunt niet wist voor wie de banden waren.
Dit vinden wij vreemd aangezien het...
Beste Ernst.
Allereerst onze excuses dat het montagepunt niet heeft gebeld.
U stelt dat het montagepunt niet wist voor wie de banden waren.
Dit vinden wij vreemd aangezien het montagepunt van onze server een email ontvangt met uw naam / telefoonnummer / uw ordernummer en het aantal en soort banden.
In deze email staat ook het nadrukkelijke verzoek om de klant te bellen na ontvangst.
Het ordernummer staat op de banden en aan de hand daarvan kan het montagepunt zien zien voor wie de banden zijn.
Autobanden Prijsvechter