Vond je het bestellen gemakkelijk?

Van Hijfte Kristof

Jullie zijn de beste in prijzen voor de autobanden en ik koop vanaf nu altijd mijn banden bij jullie gr Van Hijfte Kristof

Wat vond je het zwakste punt in onze webwinkel en zou je ons adviseren om aan te passen.

Voor mij is alles in orde dank u

R. de Boer

Zeer prettig

Hoegee

Uistekend, snelle levering, zeer scherpe prijs, top banden, tot de volgende keer

Ivy

Erg blij en een goede service. Snelle afhandeling

Erg blij dat je zelf autobanden kunt bestellen zonder opgelicht te worden door eoa garage. Top dus

Top service en een snelle afhandeling

Johan van der Ploeg

Juiste omschrijving van de banden. Veel keuze en een passende prijs. Snelle levering. Wordt goed op de hoogte gehouden van je bestelling.

Veel keuze en voor de juiste prijs.

Rovers W

Zeer goed, betrouwbaar, goedkoop en snel

Tja wat niet

H. Neumann

Ik heb de aankoop op deze site als zeer tevreden bevonden, ondanks dat een deel van de zending ergens andets heen ging door een fout van de bezorger. Heeft men dit prima opgelost door mee te denken... Ik heb de aankoop op deze site als zeer tevreden bevonden, ondanks dat een deel van de zending ergens andets heen ging door een fout van de bezorger. Heeft men dit prima opgelost door mee te denken en in de schoenen van de klant te gaan staan. Optimale service

Bij de bestelling kreeg ik maar 1 trace nummer maar er waren 2 pakketten ieder met eigen nummer

Beste heer Neumann.
Dat de order ergens anders werd geleverd door DPD betreuren wij ten zeerste. Fijn dat u van mening bent dat dit door ons adequaat en naar tevredenheid is opgelost.
U...
Beste heer Neumann.
U krijgt inderdaad 1 trackingnummer toegezonden. Wanneer u dit opent, dan klikt u op "toon verzendnummer" of "show shipment number", waardoor alle pakketnummers zichtbaar worden.

M. Janse

Goede indruk
Alleen jammer de levertijd was 2x zo lang maar dat was in ons geval geen probleem

Alles is duidelijk te vinden

Goed zo door gaan

Beste heer Janse.
Wij hebben uw order onderzocht en het blijkt dat de order binnen de 2 gestelde werkdagen is geleverd.
Wellicht leek het langer doordat er een weekend tussen zat.
Met...
Beste heer Janse.
Wellicht leek het langer doordat er een weekend tussen zat.

Ada Sluijs

Positieve ervaring. Snelle levering van bestelde banden en met een montageplek in de buurt.

Montageplek in de buurt

Op de site staat dat de klant gebeld wordt door het montagebedrijf om een afspraak te maken om de banden onder de auto te zetten. Dit gebeurt niet, sterker nog bij het montagebedrijf zijn de banden... Op de site staat dat de klant gebeld wordt door het montagebedrijf om een afspraak te maken om de banden onder de auto te zetten. Dit gebeurt niet, sterker nog bij het montagebedrijf zijn de banden zonder mijn naam afgeleverd en zijn ze door jullie nooit benadert met de vraag of Profile Tyrecenter in Montfoort montagepunt wil zijn. Ik heb het bedrijf zelf gebeld voor een afspraak.

Beste mevrouw Sluijs,
Beste mevrouw Sluijs,
Elk montagepunt krijgt via onze server een aanmelding per e-mail op het moment dat de banden worden verzonden. In deze aanmelding staat om welke banden het gaat, het aantal, het ordernummer, de klantnaam en het telefoonnummer van de klant.
Tevens verzoeken wij in deze aanmelding de klant te bellen voor een afspraak en de prijs te rekenen, welke het montagepunt bij ons heeft aangegeven.
Op de banden zit een sticker met het ordernummer. De combinatie ordernummer en bandensoort is voor de montagepunten voldoende om te weten voor welke klant de banden zijn.
Er is overigens geen sprake van dat er montagepunten bij ons op de website staan, welke zich nooit hebben ingeschreven. Elk opgenomen bedrijf heeft zichzelf via onze website aangemeld en krijgt 2 keer per jaar een mail met het verzoek de prijzen en gegevens te controleren.

(Bewerkt)

Snel in huis. banden zien er goed uit. nog niet gemonteerd. over bestelling geen opmerkingen

professioneel